Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Faglig konsulent fratræder – vil hellige sig iværksætteriet

CO-Søfart - 06. september 2018

Jesper Sveegaard Holmgren fratræder 15. september stillingen som faglig konsulent hos CO-Søfart og Metal Maritime. Han vil nu på fuld tid hellige sig virksomheden C-Log, som han etablerede sidste år, og som i denne uge har deltaget i SMM - den maritime messe i Hamborg. Foto: Privat

Faglig konsulent fratræder – vil hellige sig iværksætteriet

Stillingen skal genbesættes – gerne af én med navigatørbaggrund - for at imødekomme den fortsatte medlemsfremgang hos især Metal Maritime.

Af Hanne Hansen

Jesper S. Holmgren, faglig konsulent og navigatør, fratræder 15. september, for på fuld tid at koncentrere sig om sin ét år gamle virksomhed C-Log.

-Vi er rigtig kede af, at Jesper forlader os efter i to år at have ydet en markant indsats på først og fremmest navigatør-området, siger formand Ole Philipsen, CO-Søfart og fortsætter:
-Men vi har stor respekt for, at han vover springet og satser fuld tid på sin nystartede virksomhed. Det kræver mere end almindeligt gå-på-mod, hvilket Jesper til fulde besidder. Det har vi og medlemmerne i først og fremmest Metal Maritime haft glæde af i de to år, han har været her.

Jesper S. Holmgren etablerede i august sidste år iværksættervirksomheden C-Log, der med støtte fra Den Maritime Fond arbejder på en digital løsning til administration af certifikater og sejltid for den søfarende. På sigt er målet et digitalt crew-management system.  Ni medarbejdere er nu ansatte i C-Log, hvor han er Head of Sales.

Et svært valg

-Havde døgnet bare haft 48 timer. Jeg havde jo allerhelst fortsat også som faglig konsulent, men nu er C-Log så langt, at jeg må træffe det svære valg. Det har slet ikke været nemt at skulle fravælge det faglige arbejde, siger Jesper S. Holmgren og fortsætter:
-Jeg har været super glad for at arbejde i CO-Søfart og med Metal Maritimes navigatør-område blandt andet. CO-Søfart har også været meget imødekommende med at give mig mulighed for fratrædelse med meget kort varsel. Til gengæld står jeg til rådighed de kommende uger for færdiggørelse af de projekter og faglige sager, som jeg er involveret i.

Stillingen skal genbesættes

Jesper S. Holmgren efterlader hos CO-Søfart og Metal Maritime en travl post, der skal genbesættes.
-Vi har fortsat medlemsfremgang og har brug for en faglig konsulent til at varetage officersoverenskomster for bl.a. navigatører, hovmestre og maskinister, siger formand Ole Philipsen og fortsætter:
-Stillingen vil blive opslået, og vi er nu i gang med processen med at definere og beskrive de præcise arbejdsområder. Vi håber at kunne genbesætte stillingen med en navigatør, der meget gerne har et par års erfaring fra sejlads på langfart eller i offshore.

-Vi ønsker Jesper al muligt held og lykke med C-Log. Vi vil savne hans positive tilgang til omverdenen og hans evne til at skabe både gode kontakter og gode resultater, siger Ole Philipsen og tilføjer:
-Især vil vi savne hans evne til at se tingene fra en ny vinkel og i et nyt lys, hvilket er sundt for fagbevægelsen og gør, at vi kan komme tættere på medlemmer.

Opdatering mandag 17. september:

Stillingen er nu opslået ledig - se stillingsopslaget her...