Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Maritim lørdag i Korsør - aktiviteter over alt

CO-Søfart - 22. august 2019

Sejlads med forsvarets hurtiggående RIB-både er blot ét af de mange trækplastre. Foto: CO-Søfart

Maritim lørdag i Korsør - aktiviteter over alt

Korsør Havn og Flådestation er fyldt til randen med maritime aktiviteter nu på lørdag, hvor Korsør byder til Maritimt Kultur- og Folkemøde. Der er noget for alle aldre - og så er der gratis adgang. Metal Maritime deltager også i aktiviteterne.

Af Hanne Hansen

Flådestationen kalder til Åbent Hus og er forberedt på 15.000 besøgende. Korsør Havn byder på et større opbud af skibe og de maritime aktiviteter er i overflod, mens programmet krydres med muntre indslag, levende musik og transport fra p-arealer til aktiviteterne på vandcykler, for nu bare at nævne et par enkelte punkter.

Folkemødets aktiviteter omfatter et tæt program med debatter og oplæg - alle med det maritime som omdrejningspunkt.

Kl. 10 på lørdag affyres salut som officiel åbning på dagen, der har sidste programpunkt kl. 16.

 

Mød Metal Maritime

Fra Metal Maritime deltager vi på flere fronter.
Formand Ole Philipsen er i panelet i en af eftermiddagens debatter, der har overskriften "Maritim teknologi - er grænsen nået?" Den løber af stablen kl. 15 på Flådestation Korsør.

Rejsesekretær Barno Jensen og faglig konsulent Caspar Mose er hele dagen at finde i Det Blå Danmarks uddannelsestelt, der er placeret på Flådestation Korsør. Her er maritime uddannelsesinstitutioner, studerende og rekrutteringskampagnen World Careers samlet for at gøre fælles sag med at reklamere for de maritime uddannelser og job. Allerede aktive i erhvervet er mere end velkommen til at kigge forbi. Der er både kaffe og siddepladser - og gode udsigter for en snak.

 

Udvidet program

Programmet er i år udvidet betydeligt, sammenlignet med sidste år, hvor Korsør forsigtigt eksperimenterede med at udvide byens gamle traditionsrige havnefest til et større arrangement i form af Maritimt Folkemøde.
At cykelløbet Post Danmark kl. 13.20 har etapestart på Flådestationen skal nok trække yderligere publikum til havneområdet.

Arrangørerne har udgivet et programmagasin, med uddybende information og program.

Her et overblik over et udvalg af aktiviteterne (Flådestationen uddeler eget program ved indgangen). Kortet er et uddrag fra programmagasinet. (pdf) - Klik her...

Se overblik over dagens maritime debatter - (pdf) - Klik her...

Det samlede programmagasin, udgivet af Maritimt Kultur- og Folkemøde er på 52 sider - Læs hele programmagasinet her...