Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

OK-nyt: Kokke og skibsass. Esvagt - hovmestre Maersk

Via login på "Medlemsside" kan medlemmer af Metal Maritime nu læs ...

Tema om mænd på barsel i Metal Magasinet

Metal Magasinet sætter i sin nyeste udgave fokus på mænd på barse ...

Skibsfører “Bedste Holdspiller” på SIMAC

CO-Søfart - 16. april 2021

Nyudklækket skibsfører Benjamin Cook eksperimenterede på Metal Maritimes opfordring med en selfie fra sin træbåd i Odense Havn, hvorfra han deltog i den virtuelle dimission på SIMAC. Foto: Benjamin Cook

Skibsfører “Bedste Holdspiller” på SIMAC

Benjamin Cook modtog ved online-dimissionen i dag på SIMAC eksamenspræmien fra Metal Maritime, der går til “Bedste Holdspiller.”

Af Hanne Hansen

24-årige Benjamin Cook fulgte dimissionen på SIMAC så godt, som mobil-internetforbindelsen fra Odense Havn nu tillod. På grund af Corona-restriktionerne blev dagens dimission afholdt virtuelt, og for Benjamin Cook gav det mulighed for at kombinere både fritid og uddannelse.
Hans træbåd af ældre dato kom i vandet i dag, og når nu tilstedeværelse på skolen var umulig, var ophold på vandet vel det mest nærliggende sted at fejre eksamensafslutningen.

Kadet i Maersk Supply Service

Benjamin Cook er kadetuddannet hos Maersk Supply Service, hvor han startede uddannelsen i 2017. Det var oprindeligt et åbent-hus-arrangement på SIMAC, der gjorde, at han besluttede sig for en maritim uddannelse med afsæt i en STX-eksamen.
Det har han ikke fortrudt.
Og han kan nu med en afsluttet bachelor skibsfører-uddannelse komme til søs som navigatør.

“Jeg glæder mig afsindigt meget til at komme ud at sejle og bruge det, som jeg nu har lært i virkeligheden,” fortæller han fra det blå univers i Odense Havn.
“Jeg skal på kursus i rederiet her i maj, og derefter skal jeg så ud. Præcist hvornår og hvor, det ved jeg ikke endnu. Men det bliver bare godt,” tilføjer han.

"Bedste Holdspiller"

Metal Maritimes eksamenspræmie tildeles “Bedste Holdspiller”, hvor det er op til uddannelsesinstitutionen at finde rette modtager. Og i motivationen fra SIMAC ved tildelingen til Benjamin Cook hedder det således:
”Bedste Holdspiller - en Bachelor skibsfører, der gennem uselvisk indsats, får holdet til at spille sammen og dermed fremmer fællesskabet og samarbejdet. Med andre ord - en skibsfører, der til søs vil være en værdsat kollega med øje for helheden.

Travlt ved pumperne...

Forud for sin uddannelse i det maritime har Benjamin Cook alene sejlet fritidssejlads.
Det har udviklet sig, så han nu også har sin egen båd.

“Ja, det er en ældre træbåd. Og nu, hvor den lige er kommet i vandet, kan jeg se, at jeg må i gang med pumperne,” ler han i telefonen.

 

Til lykke og god vind!

Metal Maritime og CO-Søfart ønsker Benjamin Cook og alle dagens dimittender til lykke med eksamen og god vind.