Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Små armbevægelser med stor virkning

CO-Søfart - 31. maj 2018

Patrick Thomas Knudsen (th) modtog præmien som "Mest værdifulde holdspiller", der blev overrakt af rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime/CO-Søfart. Foto: Svendborg Søfartsskole

Små armbevægelser med stor virkning

Ved translokationen i dag på Svendborg Søfartsskole modtog Patrick Thomas Knudsen efter indstilling fra skolen CO-Søfarts præmie, der går til “Mest værdifulde holdspiller.”

Af Hanne Hansen

Endnu et hold af ubefarne skibsassistenter har i dag forladt Svendborg Søfartsskole efter veloverståede prøver og eksaminer.
Blandt eleverne har skolen udpeget Patrick Thomas Knudsen som modtager af præmien fra CO-Søfart og titlen som bedste holdspiller.

Overskud til at give plads

“Patrick har fra første dag markeret sig på sin egen stille måde, og han har aldrig været bleg for at give en hånd med, hvor det var nødvendigt,” lyder et af de mange argumenter for, at netop han er modtager af præmien. Indstillingen fra skolen fortsætter:
“At være banens bedste spiller er en udfordring, og det kræver en personlighed, hvor man kender sin egen værdi og har overskuddet til at give plads til sin kammerater.
Patrick har sådan en personlighed.”

Holder gejsten oppe

Ydermere har Patrick Thomas Knudsen en udsøgt evne til at både at inspirere og løfte fællesskabet, når der er brug for det.
“Et skoleforløb har sine op- og nedture og nogle dage er himlen mere grå end andre, og det er her fællesskabet har brug for spillere, der har evnen til at holde gejsten oppe og det er dem vi kalder banens bedste spillere,” afslutter skolens motivation.


CO-Søfart og Metal Maritime ønsker alle nyudklækkede skibsassistenter god vind.