Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Varieret program venter 50 deltagere på seminar

CO-Søfart - 09. maj 2018

Link til detaljeret program for CO-Søfart Seminar nederst her på siden.

Varieret program venter 50 deltagere på CO-Søfart Seminar

Tillidsrepræsentanter, suppleanter og bestyrelser fra hhv. Metal Maritime og FOA Søfart samles fra 23.-25. maj på Metalskolen i Jørlunde. Ialt er 50 tilmeldt arrangementet.

Af Hanne Hansen

Der venter dette års deltagere på CO-Søfart Seminaret et varieret program, der favner fra det politiske arbejde i Folketinget over de internationale relationer til de daglige udfordringer, som organisationer og tillidsrepræsentanter møder.

Seminaret, der som tidligere år afholdes på Metalskolen i Jørlunde, indledes onsdag 23. maj med frokost kl. 12. Efter velkomst og præsentation fortæller direktør fra Danske Rederier, Anne W. Trolle om rederiforeningernes garanti om 325 uddannelsespladser.

Søfarten i Folketinget

Den politiske tråd bæres videre på seminaret i det efterfølgende oplæg af transportpolitisk ordfører fra Enhedslisten, Folketingsmedlem Henning Hyllested. Han vil i sit oplæg komme nærmere ind på det søfartspolitiske arbejde i Folketinget.

Seminarets første dag afsluttes med en MINI Shop, hvor deltagerne har mulighed for at høre om selvvalgt uddannelse / efteruddannelse, personprofilanalyse, PFA Pension, Metal A-kasse  - eller spørge nærmere ind til det faglige arbejde i Metal Maritime.

Fra overenskomster til Virtual Reality - og meget mere

Torsdag fortsætter seminaret med bla. gruppearbejde om indholdet i overenskomsterne, oplæg om Virtual Reality og dets brug i træning og uddannelse samt oplæg om det internationale arbejde i ITF med oplevelser hentet fra den virkelige verden af de to danske ITF-inspektører Morten Bach og Peter Hansen.

Over det seneste år er fusionsprocessen mellem Søfartens Arbejdsmiljøråd og Handelsflådens Velfærdsråd faldet på plads. Sea Health & Welfare hedder den nye organisation, som direktør René Andersen fortæller nærmre om.

Stress - igen på utallige opfordringer

Seminarets sidste dag, fredag, forestår Lars Aakerlund både oplæg og gruppearbejder om stress. Lars Aakerlund, der er overlæge, speciallæge i psykiatri, dr. med. samt direktør i PP Clinic, forestod på seminaret sidste år et kortere oplæg om samme højaktuelle emne. Oplægget fik i deltagernes evalueringer top-karakter og mange opfordrede til ikke blot gentagelse men mere tid til emnet. Alle opfordringer er efterkommet, og vi var så heldige, at Lars Aakerlund havde plads i kalenderen.

Se detaljeret program for CO-Søfart Seminar 2018 her...