Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

OK-nyt: Kokke og skibsass. Esvagt - hovmestre Maersk

Via login på "Medlemsside" kan medlemmer af Metal Maritime nu læs ...

Tema om mænd på barsel i Metal Magasinet

Metal Magasinet sætter i sin nyeste udgave fokus på mænd på barse ...

DFDS udsætter opstart af Oslo-rute: Lønkompensation fortsætter

Metal Maritime - 20. april 2021

Foto i collage: DFDS

DFDS udsætter opstart af Oslo-rute: Lønkompensation fortsætter

Beklagelig udsættelse endnu en gang af opstart hos DFDS på Osloruten. Aftaler om lønkompensation er uberørte af udsættelsen.

Af Hanne Hansen

Rejserestriktioner og manglende efterspørgsel på rejser til og fra Norge som følge af Covid-19 får DFDS til at udsætte planlagt genopstart af Oslo-ruten til 7. juni.
“Det er beklageligt men fuldt forståeligt, at DFDS igen må udskyde opstart af ruten,” siger formand for Metal Maritime Ole Philipsen.

Ansættelsesforhold uberørte

Aftaler om lønkompensation via statens hjælpepakker fortsætter uændrede, og rutens hjemsendte ansatte er ansættelsesmæssigt uberørte af udsættelsen.
“Vi ved fra både tillidsrepræsentanter og medlemmer, at der ikke er noget de hellere vil, end møde på job på ruten. Men de må desværre fortsætte i venteposition,” siger Ole Philipsen og fortsætter:
“DFDS har strakt sig langt for at kunne fastholde medarbejderne trods rute-lukningen, og rederiet har både vist ansvar og fleksibilitet, når det har handlet om at finde løsninger. I løbet af marts og begyndelsen af april, begyndte vi nok alle at indse, at en opstart af ruten her i april ville være vanskeligt. Det er et langt sejt træk, og håbet er nu, at vi hen mod juni vil se både en større rejseaktivitet og åbenhed i takt med at vaccineudrulningen gennemføres, så DFDS igen langt om længe kan sætte gang i driften af Oslo-ruten.”