Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.

-Fusion af rederiforeninger en god ide

Metal Maritime - 09. februar 2018
Metal Maritime: -Fusion af rederiforeninger en god ide
En sammenlægning af Danske Rederier og Rederiforeningen af 2010 vil være en naturlig forlængelse af det mangeårige samarbejde de to foreninger imellem med sekretariatsfællesskab.
Af Hanne Hansen

Danske Rederier og Rederiforeningen af 2010 fortæller i dag på deres hjemmeside om overvejelserne om at forene kræfterne i en sammenlægning.

Formålet er ifølge de to foreninger at rykke sammen for at stå stærkere udadtil.

I Metal Maritime ser formand Ole Philipsen overvejelserne om sammenlægning mellem de to rederiforeninger som en naturlig forlængelse af det mangeårige samarbejde, de har haft i sekretariatsfællesskabet på Amaliegade 33.

-Vi har i Metal Maritime og Dansk Metal haft en god og konstruktiv dialog med både Danske Rederier og Rederiforeningen af 2010 om overvejelserne frem til offentliggørelsen i dag, siger formand Ole Philipsen og tilføjer:
-Vi fortsætter gerne den positive dialog, og vil gerne bidrage konstruktivt med afsøgningen af løsninger på de formelle udfordringer, der er forbundet med en eventuel sammenlægning.

Danske Rederier repræsenterer den oceangående handelsflåde, mens Rederiforeningen af 2010 primært rummer den nære skibsfart og offshoresektoren.