Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Igen på medsejladser, skibs- og skolebesøg

Metal Maritime - 28. august 2019

Har du forslag til medsejladser til Metal Maritime, så giv lyd. Se kontaktinfo længere nede på siden. Collage: Metal Maritime

Metal Maritime igen på medsejladser, skibs- og skolebesøg

Et tæt program for Metal Maritimes tilstedeværelse om bord og på skolerne er nu klar for september. Flere aktiviteter for oktober, november og december er under planlægning.

Af Hanne Hansen

Rejsesekretær Barno Jensen og faglig konsulent Caspar Mose fra Metal Maritime har igen pakket rejsetaskerne for at gøre klar til efterårets nærkontakt med medlemmerne og omverdenen.

September indledes med skibsbesøg på DFDS' fragtskibe i havnen i Gøteborg. Og derfra går det slag i slag med rejseaktiviteterne, der foreløbigt er planlagt for september måned.

Planen omfatter besøg på Marstal Navigationsskole, Svendborg Søfartsskole og MARTEC i Skagen foruden medsejladser hos både DFDS og Fjord Line.

Flere aktiviteter på vej

På tegnebrættet er yderligere som besøg i Esbjerg Lufthavn for at møde offshore-ansatte, medsejlads på Bornholmerruterne, besøg på SIMAC. I støbeskeen er også medsejlads hos Esvagt, skibsbesøg hos DFDS i Ijmuiden og Vlaardingen samt skibsbesøg hos RAL i Aalborg Havn.

Har du forslag til medsejlads/skibsbesøg hører rejsesekretær Barno Jensen og faglig konsulent Caspar Mose gerne om det på mail: bj@co-sea.dk eller cams@danskmetal.dk


Se detaljer - hvor og hvornår

Se den opdaterede plan med dato og tidspunkter for rejseaktiviteterne i september her ...