Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

"Julegave" til Lauritzen Veteranerne

Metal Maritime - 21. december 2018

Metal Maritime har overdraget 17 eksemplarer af bogen "Eventyret i Antarktis" til foreningen Lauritzen Veteranerne, hvor bøgerne kommer både medlemmer og foreningskasse til gode. Foto: Metal Maritime

"Julegave" til Lauritzen Veteranerne

Efterspurgte bøger, "Eventyret i Antarktis" er overdraget til foreningen Lauritzen Veteranerne fra Metal Maritime med de bedste ønsker for julen og fortsat god vind til foreningen.

Af Hanne Hansen

17 eksemplarer af bøgerne om polarsejladsen i J. Lauritzen, Eventyret i Antarktis, er nu overdraget til foreningen Lauritzen Veteranerne.
Dermed er bøgerne i overført betydning "kommet hjem". Lauritzen Veteranerne blev stiftet som forening i 2011 som en direkte udløber af det fællesskab, der var opstået mellem "Lauritzen-sejlerne" om at skabe bogen.

Historien om J. Lauritzens polarsejlads fortælles i bogen af polarsejlerne selv og er sammensat af en lang række beretninger. Den blev til på frivillig basis og udgivet i 2010 med økonomisk støtte fra bla. Lauritzenfonden.

Bøgerne kan købes hos Lauritzen Veteranerne

Metal Maritime, (den gang Dansk Sø-Restaurations Forening) støttede udgivelsen ved køb af et større antal af bøgerne. De er gennem årene kommet interesserede medlemmer til gode, men tilbage på hylden stod en snes eksemplarer. Bogen har hos boghandlerne længe været udsolgt, og efterlysninger af bøgerne er over de seneste par år hyppigt fremsat i diverse Facebookgrupper.

Med den fornyede beholdning af bøgerne fra Metal Maritime kan Lauritzen Veteranerne igen tilbyde foreningens medlemmer bogen - til fordel for såvel medlemmer som veteran-foreningens pengekasse.

Medlemmer af Lauritzen Veteranerne med interesse i at erhverve et eksemplar af bogen, kan rette henvendelse til foreningens kasserer, Hans Sønderborg, på mail: hanssonderborg1@gmail.com

Veteranerne har også deres egen hjemmeside, hvor der kan læses mere om både forening og bogen "Eventyret i Antarktis" - samt en række øvrige beretninger: lauritzenveteranerne.dk