Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Kystskipper "Bedste Holdspiller" i Marstal

Metal Maritime - 21. december 2018

Til lykke til kystskipper Thomas Jensen med både eksamen og titlen som "Bedste Holdspiller". Foto: Marstal Navigationsskole

Kystskipper "Bedste Holdspiller" i Marstal

Thomas Jensen har modtaget papir på sin afsluttede kystskippereksamen og i tilgift præmien fra Metal Maritime, som går til "Bedste Holdspiller".

Af Hanne Hansen

Marstal Navigationsskole sendte fredag endnu et hold navigatører ud i "Det Blå Danmark" med en festlig afslutning og dimissionshøjtidelighed. Hvad der i invitationen blev præsenteret som "et let traktement", bestod af en meter lang buffet. Og det, der traditionelt er afslutningen på måneder med terperi, opgaver, kold sved i hænderne og hjertebanken - fik i Marstal endnu en krølle med et frieri.

Blandt modtagerne af præmier og donationer havde underviserne udvalgt kystskipper Thomas Jensen som modtager af Metal Maritimes præmie.
Den tildeles "Bedste Holdspiller" - og i skolens motivation for valget af Thomas som modtager bemærkes det, at han foruden "holdånden" har udvist en aktiv og god daglig indsats med et godt eksamensresultat til følge.


Metal Maritime og CO-Søfart ønsker alle dimittender held og lykke og god vind.

 

Stort tillykke til vores dimittender. Tak til vores talere. Tak til alle samarbejdspartnere for gavedonationer. En helt...

Slået op af Marstal NavigationsskoleFredag den 21. december 2018