Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Metal Maritime - 04. november 2018

Årets medsejladser afsluttes først i december, når Barno Jensen er på rundtur med skifteskibet 'Esvagt Alpha' til Esvagt-skibe på hhv. norsk og engelsk sokkel.

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line

I denne uge er Metal Maritime på medsejlads hos DFDS og Fjord Line. Først i december er rejsesekretær Barno Jensen på rundtur med skifteskibet 'Esvagt Alpha'.

Af Hanne Hansen

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag søndag 4. november endnu en uge med medsejladser hos både DFDS og Fjord Line.

Til og med fredag er følgende skibe i nævnte rækkefølge på listen: 'Pearl Seaways', 'Stavangerfjord', 'Bergensfjord', 'Oslofjord' og 'Crown Seaways'.

Medsejlads hos Esvagt i december

Årets skibsbesøg og medsejladser afsluttes med en rundtur først i december om bord på Esvags skifteskib, 'Esvagt Alpha'. Her vil Barno Jensen være om bord fra mandag 3. december til og med fredag 7. december i forbindelse med besætningsskifte på skibe på norsk og engelsk sokkel.

 

Bornholmslinjen - på vej

Planlægningen af den første medsejlads hos Bornholmslinjen er undervejs, endnu udestår de sidste detaljer. Men Metal Maritime forventer, at medsejladserne vil kunne afvikles enten i november eller december. Opdatering følger her på hjemmesiden, når aftalerne er i hus.


Se detaljeret plan:

Den altid opdaterede oversigt over planlagte skibsbesøg og medsejladser ligger her

 

Forslag til skibsbesøg eller medsejlads - 2019

Rejsesekretær Barno Jensen modtager gerne opfordringer eller forslag til skibsbesøg/medsejladser. Planen for forår 2019 begynder snart at tage form, så send gerne din opfordring eller forslag til rejsesekretæren på mail: bj@co-sea.dk