Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Metal Maritime rundt med kaffevognen i Marstal

Metal Maritime - 12. april 2018

HF-Søfart-eleverne på Marstal Navigationsskole samledes hurtigt om Metal Maritimes mobile udbud af både kage, kaffe og information. Foto: Metal Maritime

Metal Maritime på rundtur med kaffevognen i Marstal

Studerende på Marstal Navigationsskole tog for sig af både kage og muligheden for at høre om fagforening, overenskomster og ‘Den danske model’.

Af Hanne Hansen

Fra Metal Maritime havde faglig konsulent Jesper S. Holmgren og rejsesekretær Barno Jensen afsat eftermiddagen til et besøg på Marstal Navigationsskole.
Kantinen leverede på bestilling en veludstyret kaffevogn, og Metal Maritimes udsendte tog med kaffevognen på rundtur på skolen.

Det blev endnu en gang bevist, at de unge i dag gerne hører om både overenskomster, ‘Den danske model’ og A-kasselovgivning.
Og der var rigeligt af det hele - både kage og information - hos Metal Maritime.

Især var spørgelysten stor hos skolens HF-Søfart-elever.

Der var på rundturen på skolen flere gensyn med medlemmer, der efter sejlads som skibsassistenter nu er fortsat på skole med kurs mod en navigatøruddannelse.

For faglig konsulent Jesper S. Holmgren var besøget også en oplagt mulighed til en snak med undervisere, som han kender fra sin egen tid på skolen som skibsførerstuderende for fem år siden.

Nye medlemmer benyttede sig af muligheden for at melde sig ind og andre fik uddybet tvivlsspørgsmål mht. specifikt indhold i overenskomsterne for navigatører.

-Det har været en meget hyggelig eftermiddag her i Marstal, hvor vi er blevet taget rigtig godt imod, siger rejsesekretær Barno Jensen, der lover, at han ved næste besøg nok skal vare sig for at skrive med spritpen på de digitale tavler.

Klik på billederne for at se dem i større gengivelse