Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.

Metal Maritime til “Rederidag” på MARTEC

Metal Maritime - 09. marts 2018
MARTECs afdeling på Kragholmen i Frederikshavn dannede i går rammen om uddannelsescentrets arrangement “Rederidag”. Foto: Jesper S. Holmgren
Metal Maritime til “Rederidag” på MARTEC
I selskab med repræsentanter fra rederier og uddannelsesinstitutioner præsenterede Metal Maritime i går studerende for organisationens tilbud for elever og studerende, der er på vej i det maritime uddannelsessystem.
Af Hanne Hansen

At de unge i dag ikke er interesserede i at organisere sig i en fagforening er en fordom. Interessen for Metal Maritimes tilstedeværelse i går på MARTEC bekræfter endnu en gang, at unge på vej til en karriere i Det Blå Danmark er bevidste om fagforeningens arbejde og fordelene ved at være organiseret i en fagforening med indflydelse og indsigt i forholdene til søs.

Metal Maritime var for anden gang inviteret til at deltage i MARTECs arrangement: Rederidag.

Et snedækket MARTEC på Kragholmen i Frederikshavn tog således i går formiddages imod faglig konsulent Jesper Sveegaard Holmgren, der så frem til en dag i selskab med maritime studerende og elever.

-Det blev til mange gode snakke om organisering, fortæller han om dagens forløb.

-Skoleskibet ‘Danmark’ tager på togt i næste uge med endnu et hold, som er i gang med uddannelsen til ubefarne skibsassistenter. Jeg fik en rigtig god snak - også om tilværelsen og mulighederne til søs - med mange af dem, siger Jesper S. Holmgren, der foruden også mødte befarne skibsassistenter og navigatørstuderende - sidstnævnte fra MARTECs afdeling i Skagen, Skipperskolen.

-Alt i alt blev det en rigtig god dag, lyder meldingen fra Jesper S. Holmgren, der tilføjer, at Metal Maritime gerne deltager næste gang MARTEC byder ind til “Rederidag”.

MARTEC refererede i går selv fra arrangementet med dette opslag på deres Facebookside:

Hele dagen afholder vi Rederidag på vores afdeling på Kragholmen. Dagen er et tilbud for vores maritime studerende, som...

Opslået af MARTEC på 8. marts 2018