Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.

På turné til Bornholm, Svendborg og Esbjerg

Metal Maritime - 14. november 2017
Nederst på siden link til aktuel plan med nærmere information om tid og sted for Metal Maritimes turné her i uge 46 og 47.
Metal Maritime på turné til Bornholm, Svendborg og Esbjerg
Mød Metal Maritime, stil spørgsmål og hør nærmere om fagforeningens arbejde og overenskomster og assistance til medlemmer.
Af Hanne Hansen

I morgen onsdag besøger Metal Maritime BornholmerFærgen, og i næste uge indgår besøg hos HF-Søfart og Svendborg Søfartsskole i turnéen, der fortsætter til Esbjerg med skibsbesøg på ‘Ark Dania’ og tilstedeværelse i Esbjerg Lufthavn.

Faglig konsulent Jesper S. Holmgren deltager i morgen onsdag i 4F-møderne hos BornholmerFærgen og er efterfølgende til rådighed for uddybende spørgsmål og input til Metal Maritimes faglige arbejde. Besøget er koordineret med såvel skibsledelse som med Metal Maritimes tillidsrepræsentanter.

I næste uge er rejsesekretær Barno Jensen mandag i Svendborg, hvor han først besøger HF-Søfart og senere Svendborg Søfartsskole. Tirsdag er han i Esbjerg for skibsbesøg i Esbjerg Havn og fra onsdag til fredag træffes han i Esbjerg Lufthavn og er standby i forbindelse med tørnskifterne på riggene i Nordsøen.
Det var han også i forrige uge, men måtte med meget kort varsel afbryde besøget på grund af sygdom i nærmeste familie. Vi beklager overfor de medlemmer, der i den forbindelse forgæves er mødt op i det “mobile offshore-kontor” i lufthavnen.

Metal Maritimes tilstedeværelse i Esbjerg Lufthavn er også denne gang koordineret og aftalt med fagforeningens offshore-tillidsrepræsentanter.

Se aktuel plan med detaljer

Vi opdaterer løbende oversigten over Metal Maritimes skibs- og skolebeøsøg, medsejladser og tilstedeværelse i Esbjerg Lufthavn

Se den aktuelle plan her…