Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.

Så er overenskomsten med FÆRGEN i hus

Metal Maritime - 08. juni 2017
OK-aftale med Færgen A/S for catering og kabysansatte
Forhandlingerne trak ud og afsluttedes først efter kl. 20 onsdag aften. Men parterne nåede i mål med en ny overenskomst.
Af John Ibsen, sekretariatschef Metal Maritime

Forhandlingerne om overenskomstfornyelse for cateringassistenter og kabysmedarbejdere hos Færgen A/S nåede i onsdags i mål efter otte timers forhandling.

Da overenskomsten i dag er blevet godkendt af Dansk Arbejdsgiverforening, hvilket der altid kan herske tvivl om, da det i denne overenskomstfornyelse absolut ikke blot har været pro forma, kan vi nu tillade os at melde ud, at vi har et endeligt resultat.

I forhandlingerne deltog 3F, da deres to mindre ruter blev tilføjet vores overenskomst med Færgen i 2010, for at styrke deres forhandlingsposition.

Der deltog 5 tillidsrepræsentanter (2 fra Bøjden-Fynshav og Spodsbjerg-Tårs), hvilket var utroligt vigtigt for processen, da ruterne og selv de enkelte færger sejler meget forskelligt, og ændringer i teksten derfor ville få vekslende virkning, alt efter hvor vi vendte os. Fra Metal Maritime deltog tillidsrepræsentanterne Per Jørgensen, Helene Henriksen og Sabrina Tufvesson.

Der skal derfor lyde et stort tak til dem, for deres kæmpe indsats.

Flyttet fra maj til marts-overenskomst

Overenskomsten blev flyttet fra en maj overenskomst til en marts overenskomst, hvilket i 2020 betyder, at fornyelse af overenskomsten vil ske sammen med det øvrige arbejdsmarked i forligsmandens regi, og resultatet vil blive en del af den store afstemning med de øvrige marts-overenskomster. 

Resultatet er det samme som det på det øvrige arbejdsmarked, dog uden den pålagte overarbejdstid, men med enkelte indrømmelser på fleksibilitet - du kan læse protokollaterne på den interne del af hjemmesiden, eller spørge din lokale tillidsrepræsentant.

Hvad er der aftalt - medlemmer kan læse mere

Medlemmer af Metal Maritime kan via login på “Medlemsside” se det nærmere indhold i protokollaterne.

Gå til “Medlemsside” - Klik her