Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

A-kasse DSRF
11/10-2006 15:40 Overflytning pr. 1/1-2007
Arbejdsløshedskassen FTF-A har ved brev af 10. oktober skrevet til alle medlemmer af Dansk Sø-Restaurations Forening, som også er medlem af FTF-A, at der vil ske overflytning af medlemskab med virkning fra 1. januar 2007 til Arbejdsløshedskassen STA.
 
Baggrunden er foreningens udmeldelse af hovedorganisationen FTF, hvorefter det er blevet besluttet i FTF-A, at vores medlemmer ikke kan blive stående her. Vi har for længe siden valgt den tværfaglige a-kasse STA som ny a-kasse. Der har tidligere været orienteret om dette i såvel fagblad som på hjemmeside (på hjemmesiden kan du allerede nu finde indgange til begge a-kasserne i sektion "A-kasse og tillægsforsikring").
 
Alle medlemmer af DSRF, uanset arbejde "inden for DSRF's faglige område" ( f.eks. arbejde på landjorden), kan blot lade sig overflytte, netop fordi STA er en tværfaglig a-kasse.
 
Sammen med brevet fra FTF-A er bilagt et velkomstbrev fra STA, hvori det blandt andet hedder "Ved overflytningen til STA vil du have nøjagtigt de samme rettigheder, som du havde i FTF-A". Dette for at præcisere at der ikke kan opstå "huller" i medlemsskabet, som berører rettigheder i henhold til dagpengelovgivningen.
 
Hvis nogen har spørgsmål til overflytning, uanset hvilke, er de velkomne til at kontakte foreningen, pr. telefon eller mail. Forventningen er at det hele skulle ske gnidningsløst og uden problemer for de enkelte medlemmer.© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Hovmester om ækvatordåb i TV2-artikel

Da Hans Sønderborg i 1962 på sin første udmønstring var messelærl ...

Pirateri: Dansk indsats i Guineabugten

Regeringen har i dag offentliggjort sit "Prioritetspapir for Danm ...
bottom banner1