Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
A-kassen STA
Ons 26/5-2010 19.01
STA fusionerer og skifter navn

STA fusionerer og skifter navn til "Min A-kasse".

Torsdag den 1. juli bliver en sand mærkedag i a-kassen STAs historie. STA fusioner nemlig med PMA (PROSA og Merkonomernes a-kasse) og skifter samtidig navn til "Min A-kasse".  Det besluttede et ekstraordinært delegeretmøde den 28. april 2010.

Med fusionen vokser STA fra ca. 31.000 til ca. 44.000 medlemmer. Direktør Lars Christensen fortæller om baggrunden for fusionen: - Med fusionen bliver STA en langt mere robust a-kasse. Vi vil i fremtiden bedre kunne tackle udsving i ledigheden og samtidig er vi flere medlemmer til at dække de stigende grundomkostninger til blandt andet IT. Derfor er fusionen en rigtig god nyhed for os alle.

Lars Christensen understreger dog, at det enkelte medlem ikke vil opleve de store ændringer som følge af fusionen: - Som medlem vil man ikke mærke den store forskel på før og efter den 1. juli, altså lige bortset fra at man ikke længere er medlem af A-kassen STA - nu er man medlem af Min A-kasse. Vi vil fastholde vores høje service og vores lave kontingent i forhold til andre a-kasser, siger Lars Christensen.

STA skifter samtidig med fusionen navn til Min A-kasse - og et navneskifte har faktisk været på tale længe, fortæller Lars Christensen: - Vi har igennem længere tid gerne ville hedde noget andet og mere moderne end STA, og så var det oplagt at skifte navn i forbindelse med fusionen. Så fra den 1. juli hedder vi altså "Min A-kasse". Med navnet vil vi gerne sætte en tyk streg under, at vi er det enkelte medlems a-kasse og at vi er til for medlemmerne - ikke omvendt.© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1