Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
A-kasseregler
Man 14/3-2011 10.34
Bureaukratiet fortsætter med at vokse

Trods varsler om at reducere "bureaukrati og b'øvl" i bl.a. dagpengelovgivningen, fortsætter antallet af sider at vokse påviser Min A-kasse, som følger med i sideomfanget.

Her er pressemeddelelse fra Min A-kasse:PRESSEMEDDELELSE
Valby, den 14. marts 2011
 
2.504 siders nye a-kasseregler på 100 dage

Nye regler vælter fortsat ud til de ledige på trods af talrige løfter om mindre bureaukrati. Alene de sidste 100 dage er der kommet ikke mindre end 2.504 sider nye regler på beskæftigelsesområdet. Det viser en opgørelse fra Min A-kasse.

De sidste 100 dage er landets ledige blevet beriget med hele 34 lovændringer, 96 nye bekendtgørelser, 13 nye skrivelser og 13 nye vejledninger. De 156 dokumenter summer op til i alt 2.504 siders nye regler. Disse 2.504 sider afløser 2.337 siders gældende regler, så det samlede lovgrundlag på 100 dage er vokset med 167 sider netto. Dermed fylder det samlede regelsæt som a-kasser administrerer efter nu svimlende 22.575 sider. Det viser en opgørelse som Min A-kasse har lavet i forbindelse med a-kassens kampagne ”STOP BUREAUKRATIET”.
 
- Ledige brager fortsat ind i en tårnhøj mur af bureaukrati, når de stifter bekendtskab med beskæftigelsessystemet i Danmark. Bureaukratiet vokser uhæmmet på trods af løfter om det stik modsatte fra både regering og folketing, siger Simon Bauer, kommunikationschef i Min A-kasse.
 
- De mange regler er et udtryk for den mistillid, der er i beskæftigelsessystemet: Mistillid til de ledige, mistillid til de kommunale jobcentre og mistillid til a-kasserne. Vi kommer kun de absurd mange regler til livs, hvis systemet udviser en større tiltro til omverdenen, siger Simon Bauer, der er kommunikationschef i Min A-kasse
 
- Det skal være slut med at ud - og ombygge det gældende regelsæt. Forfra er den eneste reelle mulighed, hvis man vil bureaukratiet til livs. Som situationen er i dag vokser regelbunkerne sig stadig højere, mens embedsmænd og politikere blot ser til. Der er brug for en generel sanering af hele området. Min A-kasse foreslår en kommission, der endevender hele regelsættet, slutter Simon Bauer, kommunikationschef i Min A-kasse.
 
Min A-kasse brugte i slutningen af 2010 12 dage på at udskrive det samlede regelgrundlag for a-kasser for rullende webcam. Du kan se protestprintet og læse mere her: http://www.min-a-kasse.dk/stop-bureaukratiet© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...

ITF advarer norsk regering i Color Line-sagen

Globalt er den norske regering nu også kommet i modvind med forsl ...
bottom banner1