Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DAGEN
6/7-2007 11:00
CO-SØFART KALENDER
 
Ole Strandberg – ferie
 
FRA MEDIER

Mere kontrol i amerikanske havne
Demokraterne i USA kræver nu, at der foretages scanning af alle containere, der sættes af i amerikanske havne. Scanningen skal foretages i den havn, hvor containerne lastes. Forslaget er tidligere blevet afvist, men nu fremsætter Demokraterne det altså igen. Hvis forslaget gennemføres vil det kunne skabe store problemer for rederierne, der derfor også prøver at modgå forslaget. Således har Maersk Inc. sammen med andre rederier og en række organisationer sendt et fælles brev til Kongressen med det formål at få forslaget stemt ned.
Børsen, 6/7
 
Våben fundet på Mærsk-skib
Ved en toldaktion mod et af Maersk Lines containerskibe fandt spanske toldere i tirsdags en container med en udokumenteret last af håndvåben forudbestemt for Nicaragua. Våbencontaineren var om bord på skibet ”Mærsk Detroit”, som gjorde ophold i den spanske storhavn Algeciras på Gibraltar på sin vej fra Haifa i Israel via USA til sin slutdestination i Managua, Nicaragua. Mærsks informationschef Jette Clausen understreger, at Mærsk ikke har noget ansvar for hvad der er i containerne ombord på rederiets skibe og tilføjer, at man er tilfreds med at kontrollen virker.
EPN, 5/7, http://epn.dk/handel_service/transport_logistik/article998997.ece

Mærsk Line giver overskud i år
I et interview med shippingavisen Lloyd's List slår skibsreder Eivind Kolding fast, at resultatet for Maersk Line i 2007 vil være svagt positivt, mens man i 2009 vil levere solide finansielle resultater. Overskuddet for i år vil dog ikke være tilfredstillende og bestemt ikke, hvor det burde være, siger Eivind Kolding. Han er dog overbevist om, at resultaterne vil være tilfredstillende inden for de næste to år.
EPN, 6/7, http://epn.dk/handel_service/transport_logistik/article1000198.ece
 
Torm-aktionærer får ekstra udbytte
D/S Torm har opgivet at tilbagekøbe egne aktier for 2 mia. kr., men vil i stedet udbetale et ekstraordinært udbytte i tilsvarende størrelse. Torm indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 14. august 2007 for at få aktionærernes godkendelse af det ekstraordinært store udbytte, som forventes udbetalt i starten af september i år.
Børsen Online, 6/7, http://borsen.dk/finans/nyhed/112350/
 
Uddannelse frem for stramninger
Der er gået sport i at kræve stramninger af dagpengereglerne. De store arbejdsgiverorganisationer hævder ofte, at de ledige savner motivation til at søge job. Senest har de økonomiske vismænd også meldt sig i koret og krævet dagpengeperioden halveret. Rambøll Management har spurgt en række virksomheder om, hvorvidt dagpengeniveauet er problemet. Svaret fra virksomhederne er et rungende nej. 88 procent af de adspurgte virksomheder siger lige ud, at det ikke vil afhjælpe rekrutteringsproblemerne, hvis der skæres i dagpengene. Med andre ord står undersøgelsen i skærende kontrast til det, som de centrale arbejdsgiverorganisationer og borgerlige politikere konstant messer.
Dansk Metal, 6/7, http://www.danskmetal.dk/sw46548.asp
 
Valutakurser
100 USD = 560,56 DKK
100 Euro = 756,65 DKK
Den Danske Bank, 5/7, http://www.danskebank.dk/
 
Aktiekurser (slutkurser)
APM A-aktie: 68.200 (+1300)
APM B-aktie: 69.400 (+4400)
DFDS: 734 (+6)
D/S Torm: 217 (+3,50)
D/S Norden: 389 (+12)
Mols-Linien: 565 (0)
Børsen, 6/7
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1