Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DAGEN
12/3-2007 10:40
CO-SØFART KALENDER
 
Børge Dyrholm - 11.00 Martec-møde, Rødovre
 
FRA MEDIER
 
Status i "forligsen"
Endnu ikke aftalt nye møder på transportområdet. Et samlet mæglingsforslag på baggrund af allerede indgåede forlig afventer traditionen tro at transportområdet er kommet på plads. Der er stadig god tid udtaler arbejdsmarkedsforsker Jesper Due. Forligsmanden som allerede har udskudt varslede konflikter med 14 dage, kan efterfølgende udskyde med endnu 14 dage.
 
Lindø-konflikt afblæst
De timelønnede som fredag valgte at gå hjem på grund af en strid angiveligt om bortfald af kaffepauser og barns første sygedag, er igen på arbejde. Fællestillidsmand Lars Hansen udtaler at problemerne er så komplekse at de ikke med lethed kan forklares udadtil, og at man nu forsøger at løse striden lokalt.
Børsen, 12/3, side 6
 
Danmark satser stort på krydstogtsmarkedet
Verdens største krydstogsmesse i Miami har besøg af en række danske firmaer og havne som tror på fremtidens krydstogtsmarked. Møbelfirmaet Fritz Hansen satser på at den kommende generation af skibe også ønsker at byde velkommen med nyt dansk møbeldesign, og Ålborg Havn reklamerer for plads til store skibe midt i byen. Også Århus, Korsør og Rønne er med i håbet om at krydstogtet lige kan stoppe op nu de alligevel passerer.
Børsen, 12/3, side 13
 
Sammenbrud for slagtere og bagere
Søndag brød forhandlingerne sammen mellem NNF og Dansk Erhverv om ny overenskomst for 1100 slagtere og bagere på butiksområdet.
 
Sammenbrud i SAS-forhandlinger
Søndag opgav SAS at blive enige med stewardesserne i forligsinstitutionen og nyt strejkevarsel er på vej, hvormed eventuel uro og konflikt i SAS er rykket et skridt nærmere. Forhandleren for kabinepersonalet udtaler sin skuffelse og mener SAS blot ønsker at blive omfattet i et stort og samlet forlig for hele arbejdsmarkedet.
 
Rygeforbud udskudt til 15. august
Indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen har meddelt at den nye ikke-rygelov udskydes til ikrafttræden fra 1. april til 15. august. Begrundelsen er sen behandling af forslaget og tid for virksomheder og reatsuranter til at indrette sig.
 
Mærsk er opportunistisk
Kommunikationsrådgiver i Operate, Per Rystrøm, kritiserer den lukkede stil i A.P. Møller-Mærsk, når det gælder forholdet til det øvrige samfund. Virksomheden videregiver kun det som passer i deres kram og der er ingen sammenhængende logik i argumentationen fra sag til sag. Senest er det regeringens skatteudspil som handler om kapitalfondes og store virksomheders skattespekulation, hvor Mærsk konsekvent har nægtet at dokumentere, hvor regeringens tal er forkerte.
 
Bestemmelse om tidsfrist i overenskomst medførte afvisning
Byretten havde givet sagsøger ret til at få prøvet sagligheden af sin opsigelse, på trods af overskridelse af den frist, som fremgik af overenskomsten, for indbringelse af sagen for et forligsnævn.
Sagsøgte, arbejdsgiveren, protesterede mod byrettens kendelse, hvorfor denne blev behandlet i landsretten som en kæresag.
Landsretten fandt, at fristen var bindende mellem parterne, og da kravet om erstatning for usaglig opsigelse alene var støttet på overenskomstens regler, valgte retten at afvise sagen på baggrund af fristoverskridelsen.
Ugeskrift for Retsvæsen/JEI
 
Nyheder fra Galathea 3
 
Galathea
"Vædderens" position: 12/3 kl 06:00 UTC 9,2N 79,9W.
 
Valutakurser
100 USD = 581,23 DKK
100 Euro = 757,38 DKK
Den Danske Bank, 9/3, http://www.danskebank.dk/
 
Aktiekurser (slutkurser)
APM A-aktie: 56.300 (-200)
APM B-aktie: 58.300 (-500)
DFDS: 764 (+4)
D/S Torm: 366 (+8,5)
D/S Norden: 5480 (+60)
Mols-Linien: 492 (-6)
Børsen, 9/3
 
VELUX 5 OCEANS
Tid forløbet 12/3 10:30 56 dage 22 timer 27 minutter
 
web(79)© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1