Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DAGEN
8/9-2006 12:35
CO-SØFART KALENDER
 
Jannik N. Madsen – Afslutning på Martec + skibsbesøg NAL
Martin V. Nielsen – møde med isbryderne i Frederikshavn

FRA MEDIER

Emma Mærsk” på jomfrutur
Verdens største containerskib stævnede i går ud på sin jomfrutur fra Århus til Gøteborg. Man håber, at ”Emma Mærsk” kan rette skuden op og sejle ny profit hjem til Esplanaden, hvor man i august meldte om et underskud på containerdriften på 3,7 mia. kr. Rederiet har i øvrigt planer om at bygge yderligere 11 megaskibe i samme klasse som ”Emma Mærsk”.
 
Kvinde til tops i Mærsk Line
A.P. Møllers-Mærsks containerforretning Mærsk Line får nu langt om længe en kvinde i ledelsen. Det drejer sig om den 40-årige Hanne Sørensen, som dermed bliver den første kvindelige Area Manager i Mærsk Line. Hun vil samtidig være en af de øverst placerede kvinder i A.P. Møller-Mærsk Gruppen.
Børsen, 8/9, side 6
 
Bornholmstrafikken snart i gang med vognmandsforretning
Bornholmstrafikkens trafikchef, Kim Sørensen har udtalt, at man er godt i gang med at lave aftaler til rederiets nye forretningsområde. Han kan ikke oplyse nogen præcis dato for hvornår man går i gang med vognmandsopgaverne, men siger at det bliver inden for den nærmeste fremtid.
Bornholms Tidende, 7/9, side 5
 
Beskæftigelsesminister trues med ny retssag
LO er klar til at trække beskæftigelsesministeren i retten, hvis ikke han sørger for, at der bliver udbetalt erstatning til en række lønmodtagere, der har fået udbetalt for lav godtgørelse i sager, hvor deres arbejdsgivere havde rod i ansættelseskontrakten.
I maj afsagde Højesteret en dom, der sagde, at det var ulovligt, da Claus Hjort Frederiksen i 2004 med et pennestrøg nedsatte erstatningen til ansatte med manglende eller mangelfulde ansættelsesbeviser fra et sted mellem 5.000 og 10.000 kroner til en erstatning på 1.000 kroner i "bagatelsager", mens loftet blev halveret i de øvrige sager. Siden har LO - forgæves - forsøgt at få udbetalt erstatning til de personer, der har fået for lave erstatninger frem til 2006.
 
Laveste ledighed i 32 år
Ledigheden fortsætter nedad og er nu den laveste siden 1974. Gennem næsten tre år har 2.000 hver eneste måned kunnet skifte dagpengene ud med en arbejdsindtægt. Kun 4,4 pct. af arbejdsstyrken er registreret som ledig.
 
DA træder på de svage ledige
Kristelig Fagbevægelse går kraftigt i rette med Dansk Arbejdsgiverforenings (DA) administrerende direktør, Jørn Neergaard Larsen. Baggrunden er, at han i lederen af det nyeste nummer af DA's ArbejdsMarkedsPolitisk Agenda påstår, at der er en gruppe ledige, som ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet og misbruger dagpengesystemet.
Jørn Neergaard Larsen træder på de svage ledige. Med høj ledighed gennem mange år har arbejdsgiverne kunnet vælge og vrage mellem ledige lønmodtagere, og de har selvfølgelig ansat de stærke og bedst kvalificerede. Det er der ikke noget at sige til, men det har betydet, at de har været med til at skabe en restgruppe blandt ledige ved gang på gang at gå uden om dem. Det er derfor helt urimeligt, at den gruppe ledige, som arbejdsgiverne ikke har villet ansætte, nu skal anklages for ikke at ville arbejde, siger Kristelig Fagbevægelses landsformand Søren Fibiger Olesen.
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1