Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

DAGEN
14/8-2006 11:05
CO-SØFART KALENDER
 
Martin Nielsen - ferie
Christian Petersen - kursus
Jannik Madsen - fri
 
FRA MEDIER
 
Semco Maritime - rekordregnskab
Selskabet arbejder world-wide med tekniske løsninger indenfor design, værftsindustri, brandslukningsudstyr m.v. Regnskabet for 2005 kom ud som det bedste nogensinde med et overskud på 33 mio ud af omsætningen på 785 mio. Semco Maritime forventer fortsat stor vækst, særlig med baggrund i ekspansiv udvikling i den norske offshore-sektor.
Børsen, 14/8, side 10
 
Wal-Mart lukker fagforeninger ind i Kina
Verdens største detailhandlerkæde Wal-Mart, har brudt sit globale princip om ikke at forhandle med fagforeninger. Det er det kinesiske LO som har tvunget giganten til at acceptere fagforeninger i alle kinesiske butikker.
Børsen, 14/8, side 19
 
Helt stop for sygedagpenge
Sanktionerne over for sygedagpenge-modtagere er langt alvorligere end tilsvarende er for modtagere af arbejdsløshedsdagpenge. Hvis en person på sygedagpenge af den ene eller den anden grund f.eks. undlader at returnere et oplysningsskema til kommunen, kan sygedagpengene stoppes for resten af sygdomsperioden uanset om denne varer halve eller hele år. Der er ingen sanktionsbegrænsning som f.eks. 3-ugers reglen når det gælder arbejdsløshedsdagpenge. Det giver groteske konsekvenser.
 
Oliefelt truer fiskeriet i Barentshavet
Norske og russiske myndigheder mener der findes et enormt potentiale af olie i Barentshavet, og medens det højteknologiske udstyr i gasfeltet Snehvide er ved at være på plads, advarer miljøfolk om katastrofer for det sårbare havmiljø.
 
Galathea 3
Der er meget stor medieopmærksomhed omkring den danske Galathea 3 videnskabsekspedition som startede 11/8, hvor "Vædderen" indledte sin 8 måneder lange verdensomsejling fra Amaliehaven i København. Kursen sættes mod Færøerne og Grønland, over Atlanten til Azorerne, Afrika, Australien, Salomonøerne, New Zealand, Antarktis, Galapagosøerne, De Vestindiske Øer og USA, med forventet ankomst i Københavns Havn 25. april 2007.
 
Ny krydstogtsrekord i København
I 2006 vil mere end 300 krydstogtsskibe med ca. 400.000 passagerer lægge til kaj i København, hvilket er mere end dobbelt så mange skibe som for 10 år siden. København er blevet hædret af World Travels Awards som verdens ledende krydstogtshavn. Globalt set har krydstogtsmarkedet været i voldsom vækst siden slutningen af 90'erne.© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Hovmester om ækvatordåb i TV2-artikel

Da Hans Sønderborg i 1962 på sin første udmønstring var messelærl ...

Pirateri: Dansk indsats i Guineabugten

Regeringen har i dag offentliggjort sit "Prioritetspapir for Danm ...
bottom banner1