Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

DAGEN
15/6-2006 11:25
CO-SØFART KALENDER

Ole Philipsen: ITF møder i Singapore
Ole Strandberg: Arbejder hjemme
Martin V. Nielsen: Afslutning Martec

FRA MEDIER

Mærsk: Betalt barselsorlov til fædre
A.P. Møller-Mærsk følger nu trop med det meste af det øvrige arbejdsmarked og indfører 3 måneders betalt barsel til nybagte fædre. Desuden indfører virksomheden en sjette ferieuge og barns første sygedag. Tiltagene trådte i kraft i april og skyldes, at rederiet ønsker at kunne tiltrække de bedste medarbejdere i fremtiden.
 
Arbejdsskader: For langsom sagsbehandling
Meningen med Arbejdsskadereformen fra 2004 var, at sagsbehandlingstiderne for arbejdsskader skulle blive kortere, men det er gået stik modsat. Ifølge Arbejdsskadestyrelsens egne interne statistikker, venter hver fjerde arbejdsskadede over et år på en afgørelse fra styrelsen. I reformen fra 2004 er fristen et år. Arbejdsskadestyrelsens direktør, Anne Lind Madsen kalder resultatet for utilfredsstillende og peger på at man har behov for flere ressourcer for at kunne rette op på problemet. Partierne bag reformen vil nu tage sagen op med beskæftigelsesministeren.
 
HK vil miste 20.000 medlemmer på tre år
Som en følge af udsigten til at miste 20.000 medlemmer over de næste tre år, har HK nu sat et udviklingsarbejde i gang for at finde ud af om arbejdsopgaverne kan løses bedre og billigere eller om de helt kan afvikles. Ifølge forbundsformand John Dahl er der flere årsager til den ventede medlemsnedgang. Dels får stadigt flere unge en videregående uddannelse og melder sig ind i andre forbund og dels går mange at HKs nuværende medlemmer på efterløn eller pension. Desuden peger formanden på, at mange medlemmer har følt sig fristet til at melde sig ind hos andre mere eller mindre seriøse organisationer. Derfor skal HK i fremtiden være skarpere med hensyn til service og faglige tilbud, ligesom man skal sørge for at have de rigtige varer på hylderne, siger John Dahl.
www.3f.dk, 14/6
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Hovmester om ækvatordåb i TV2-artikel

Da Hans Sønderborg i 1962 på sin første udmønstring var messelærl ...

Pirateri: Dansk indsats i Guineabugten

Regeringen har i dag offentliggjort sit "Prioritetspapir for Danm ...
bottom banner1