Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DAGEN
6/6-2006 11:55
CO-SØFART KALENDER

Ole Philipsen – 14.00 Velfærdsrådet
Ole Strandberg, Jannik N. Madsen – Seminar STA

FRA MEDIER

Scandlines-ansatte frygter aftalt spil
De danske ansatte i Scandlines er bekymrede for den igangværende salgsproces for rederiet. Talsmand for de danske ansatte, Peter Vindum mener blandt andet, at tyske solomarkeringer og politisk indblanding giver en fornemmelse af, at salget både skal tilfredsstille den tyske aktionær Deutsche Bahn og tjene indenrigspolitiske formål på tysk side.
Børsen, 6/6, side 8
 
Optimisme hos Maersk Contractors
A.P.Møller venter, at de nuværende favorable markedsvilkår vil fortsætte efter 2010. I de kommende år vil flåden vokse med 27 borerigge og fire flydende produktionsenheder, ligesom man forventer 2000 flere ansatte om tre år.
Børsen, 6/6, side 4
 
Lindøs sidste chance
Ifølge Børsen Executive er nytiltrådte direktør for Lindø-værftet, Finn Buus Nielsen sidste håb for værftet. På to år har værftet tabt over 1 mia. kr. og ejer A.P.Møller-Mærsk har gjort det klart, at det nu er sidste udkald for værftet.
 
Torms finansdirektør fratræder
Finansdirektør i Torm, Klaus Nyborg fratrådte fredag sin stilling med omgående virkning. Grunden til at Klaus Nyborg forlod sin post omgående var at han har fået ny stilling som viceadministrerende direktør i det konkurrerende rederi Pacific Basin Shipping i Hong Kong. Torms adm. dir. Klaus Kjærulff udtaler, at afskeden er sket i en positiv stemning, men at man endnu ikke har nogen afløser klar.
 
Enighed om efterløn fra 62 år
Ifølge Berlingske Tidende har regeringen opgivet sit oprindelige ønske om at hæve efterlønsalderen til 63 år. Dermed er der fælles forståelse mellem regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne om kun at hæve efterlønsalderen til 62 og pensionsalderen til 67 år. Regeringens pris for at acceptere de 62 år, er at ordningen skal indfases hurtigere end planlagt.
 
Folketinget undersøger Nordsø-lækage
Transport- og energiminister Flemming Hansen beder nu Folketinget om at få opklaret hvilken politiker der lækkede fortrolige oplysninger om regeringens beregninger for statens olieindtægter fra Nordsøen. Ifølge ministeren er det helt uacceptabelt, at fortroligt materiale kan læses i dagspressen.
 
Fanø-færge reddede rådyr
Under en redningsøvelse søndag på Fanø-færgen opdagede besætningen et rådyr, som svømmede rundt i Esbjerg Havn. Efter en resolut indsats fik man hevet dyret op med et net og tog det herefter med til Fanø. Senere på dagen sprang endnu et rådyr i haven, men desværre nåede man ikke at få det op, før det var druknet.
Ekstra Bladet, 5/6, side 14
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1