Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DAGEN
19/5-2006 12:10
CO-SØFART KALENDER
Ole Philipsen – møde PFA
Ole Strandberg - fagblad
Martin Nielsen - fridag

FRA MEDIER

IMO-opbakning til promillegrænser
International Maritime Organisation (IMO) sætter nu det forberedende arbejde i gang med henblik på fastsættelse af internationale promillegrænser til søs. Man har vedtaget den principielle beslutning, at bakke op om at få vedtaget faste grænser, mens debatten om præcist hvor promillegrænsen skal gå udestår til nærmere behandling. Intentionen er, at de nye internationale grænser skal være på plads i 2008. Forslaget om internationale grænser var blandt andre stillet af Danmark.
Søfart, 19/5, forsiden og side 9
 
Den fremtidige færgebetjening af Samsø
De to nuværende koncessioner – hhv. Jyllandsruten og Sjællandsruten – for færgefarten på Samsø udløber i september 2008. Derfor har Folketingets Trafikudvalg anmodet Samsø Kommune om inden oktober 2006, at udarbejde et oplæg for kommunens mål og planer for den fremtidige færgebetjening af Samsø.
Søfart, 19/5, side 5
 
Generalforsamling i Danmarks Rederiforening
Rederiforeningen afholdt i går generalforsamling, hvor adm. dir. I J. Lauritzen, Torben Janholt blev genvalgt som formand. Torben Janholt gav på generalforsamlingen udtryk for, at de senere års kraftige vækst for dansk søfart, i de kommende år afløses af mere moderat vækst. Formanden erklærede sig tilfreds, hvis rederierne i år kan fastholde sidste års omsætning på 140 mia. kr. Samtidig stilede foreningens næstformand, Torm-direktør Klaus Kjærulff efter, at den danske andel af verdens handelsflåde kan stige fra de nuværende ca. 10 pct. til op mod 15 pct. inden for de nærmeste år.
Børsen, 19/5, side 12
 
Mangel på dygtige hoveder
De danske rederier har i disse år, som ellers er præget af kraftig vækst, store problemer med at tiltrække den nødvendige arbejdskraft til erhvervet. Derfor må man iflg. Rederiforeningens formand, Torben Janholt, i stigende grad åbne op for udenlandske søfolk på danske skibe. Herudover er man dog også på vej med en større hvervekampagne til erhvervet.
Børsen, 19/5, side 12
 
Kontrol af ledige svigter
Så er man efter de ledige igen – denne gang kontanthjælpsmodtagerne. En undersøgelse af kommunernes rådighedskontrol foretaget af Arbejdsdirektoratet, viser at kontanthjælpsmodtagere, som kommunerne har vurderet til at være arbejdsmarkedsparate, ofte slipper af sted med at blive væk fra jobsamtaler og aktivering. Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen finder kommunernes håndtering af rådighedskontrollen uforståelig.
www.jp.dk, 18/5
 
Gratis gensyn med "Martha"
Filmen "Martha" er blevet stemt tilbage i biograferne i forbindelse med Nordisk Films månedlige afstemning i jubilæumsåret 2006. Filmen, som vel ikke behøver nærmere præsentation her, vises gratis i 10 biografer landet over søndag den 4. juni. Billetter samt nærmere oplysninger om spilletidspunkt og sted fås på www.biobooking.dk eller tlf. 70 13 12 11.
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1