Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
DFDS Seaways
Rygter på skibene 20/6-2008 10:35
CO-Søfart forstår, at der rundt omkring på DFDS-passagerskibene går en del rygter om hvad den kritiske situation i DFDS Seaways kommer til at betyde for overenskomsterne.
 
Det skal understreges, at der pt. ikke foreligger nogen ny aftale mellem CO-Søfart og DFDS. Der har indtil videre været ét møde ang. Dansk Sø-Restaurations Forenings overenskomster og ét møde ang. Metal Søfarts overenskomster i Seaways (sidstnævnte sammen med Sømændenes Forbund).
 
Hvad lønnen angår, har vi hørt rygter ude fra skibene om at folk skal gå både to og tre tusinde kroner ned i løn om måneden. Dette er ikke korrekt. DFDS ønsker at lave fastlønsaftaler, hvor man altså får en fast månedshyre uden overtid. Den faste løn vil blive højere end den nuværende basishyre.
 
CO-Søfart holdt for en uge siden møde med DFDS-tillidsfolk og bestyrelsesmedlemmer fra både Dansk Sø-Restaurations Forening og Metal Søfart, hvor disse blev informeret om ovennævnte og situationen generelt. Vi skal derfor opfordre medlemmer til at kontakte enten tillidsfolkene eller CO-Søfart hvis man er i tvivl om noget. Så undgår vi måske at rygterne kører i selvsving.
 
Vi skal endnu engang fastslå, at forhandlingerne langt fra er færdige. I den forbindelse skal det understreges, at en eventuel aftale er betinget af at alle foreninger med overenskomst i DFDS Seaways yder deres bidrag. Med andre ord vil der altså ikke blive tale om at det udelukkende bliver Dansk Sø-Restaurations Forening eller Metal Søfart, der skal holde for.
 
Et andet krav fra CO-Søfarts side er at en eventuel aftale kun bliver midlertidig. Når det – hvilket forhåbentlig sker – vurderes, at DFDS Seaways igen er oven vande, så vil de nuværende overenskomster igen træde i kraft.
 
Vi vil løbende informere på hjemmesiden, når der sker nyt. Så kig forbi her inden I lytter til løse rygter!
 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1