Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
Esbern Snare
Ons 2/3-2011 12.16
Pressemeddelelse: Esbern Snare heldigvis til stede

Pressemeddelelse – Esbern Snare heldigvis til stede

Søværnets Konstabelforening, der er fagforening for konstablerne  i Søværnet, har gennem en periode haft kendskab til Esbern Snares forsinkede hjemkomst fra piratjagten i Adenbugten.  

Midt i februar blev det fleksible støtteskib Esbern Snares mission endnu en gang forlænget. På grund af forskellige formalia må skibets besætning og de pårørende, som venter herhjemme, væbne sig med tålmodighed på ubestemt tid.

Formanden for Søværnets Konstabelforening, Bjarne Krogh-Pedersen, var i den forbindelse i kontakt med chefen for Søværnets Operative Kommando, KA Finn Hansen, som handlede hurtigt og resolut. Gennem myndighedernes og Søværnets Konstabelforenings fortrinlige samarbejde bliver der i øjeblikket fulgt op på besætningens rettigheder og kompensationer i forbindelse med udsættelsen af hjemkomsten, således at der trods de uheldige omstændigheder udarbejdes en acceptabel løsning på medlemmernes og besætningens situation.

Som det er at læse og høre i medierne blev syv danske lystsejlere taget som gidsler af piraterne i sidste uge. SK’s formand Bjarne Krogh-Pedersen udtaler i den forbindelse:
- Det er nærmest et lykketræf, at vi har en dansk enhed dernede. Skibet skulle efter planen have været langt forbi Suez-kanalen på nuværende tidspunkt, men omstændighederne har altså gjort, at Esbern Snare stadig er i området.

Han fortsætter:
- Vore medlemmer er klar til at yde den service, som er nødvendig og efter de retningslinjer, som myndighederne beslutter, ingen tvivl om det! Vi er til for at yde det danske samfund den bedst mulige support og giver Forsvaret og SOK (Søværnets Operative Kommando) vores fulde accept af det fortsatte forløb.

- Når der igen er faldet ro over gemytterne og skibet atter er hjemme forventer vi til gengæld, at der så vil blive tale om en fornuftig og seriøs aflønning af den ekstraordinære indsats og de uforudsete ulemper, som besætningen har klaret så flot, slutter Krogh-Pedersen


Yderligere kommentarer eller spørgsmål:
Bjarne Krogh-Pedersen, tlf. 40 75 35 15 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1