Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
HFV
18/12-2008 10.46 Handelsflådens Velfærdsråd har fået ny direktør fra 1. januar 2009
18/12-2008
Soeren web
Ny mand på broen i Velfærdsrådet
 
1. januar tager en ny mand kommandoen på broen som direktør for kontoret for Handelsflådens Velfærdsråd.Sømand er han ikke, men har en fortid og baggrund, der må siges at være særdeles maritim.
 
Men hvem er han?
 
Navnet er Søren Philip Sørensen, og da der findes 1488 her i landet som hedder Søren Sørensen, så kan det jo være, at Søren P. vil være et godt kendenavn i det nye job.
 
Og kendt er han i søfartskredse. Med et omfattende netværk. Dels som bemandingschef i Chevron, som bemandingschef i Clipper, men ikke mindst som faglig sekretær i Maskinmestrenes Forening. Søren P. har levet udmærket med to kasketter, nemlig som forhandler på begge sider af "bordet".
 
Og Velfærdsrådet er heller ikke fremmed farvand. Han har siddet både i rådet og i forretningsudvalget. Og været formand for Søfartens bibliotek. Og nok har han ikke som dreng hverken lært at vrikke en jolle eller på anden måde leget kaptajn på de store have, men sejlet har han selvfølgelig i embeds medfør med mange danske skibe og lært at sætte pris på søfolks selvstændighed og direkte facon. Både til søs og under forhandlinger.
 
Søren P. er 54 år og har en uddannelse som korrespondent i engelsk, og kom hurtigt ind i søfartens verden, som han befinder sig godt i. Morsomt nok har hans kone, Lene, også en ganske god forbindelse til søfolk, nemlig når de flyver med SAS. Her er hun stewardesse, purser, på de lange ruter.
 
Lene og Søren har hentet deres to dejlige børn, på 11 og 14 år i Ecuador, og sønnen er i fuld gang med at prøve at slå farmands private fodboldrekord, nemlig 800 kampe for Skovshoved.
 
I Velfærdsrådet er der mange planer for endnu bedre service for de søfarende, og den nye mand på broen får nok at se til.
 
Johs. Aakard - HFV© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1