Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
Kostdebatten
Ons 2/3-2011 07.36
Opdateret 5/3-2011 01.10 Kostniveauet i de store danske rederier

Puha......

Debatten om kvaliteten af kosten i de store danske rederier har bredt sig i medierne. Berlingske Business havde således en forsideartikel mandag d. 28. februar krydret med billeder fra Mærsk, og kommenteret af den kendte hurtigtalende kok Søren Gericke i et TV-indslag. Billederne har tidligere været bragt i CO-Søfarts fagblad nr. 6-2010.

Søren Gerickes udtryk om kvaliteten er stærke: "puha hvor ser det ulækkert ud .... hvis man vil spare på denneher måde, så får man virkelig nogle utilfredse folk....".
Se TV-indslag
Artikel af Simon Bendtsen og Peter Suppli Benson

Her er pdf-udgave af den kostartikel vi bragte i december 2010, med interviews af ansvarlige i Mærsk og rederiet Torm, og hvor Ole Philipsen kommenterende udtaler:
"Jeg har set billederne fra Mærsk, og hørt hvad officererne oplever i Mærsk i dag. Det er muligt man ligger over det gennemsnitlige benchmark i verdensflåden, men det er fandme ikke verdens største rederi værdigt."

2/3
Opfølgende artikel i Berlingske Business om kvaliteten i Torm.
Søfolk i kø for at klage over dårlig mad
Berlingske Business' afsløringer omkring kostforholdene i Maersk Line har fået søfolk til at klage i stribevis. Også hos Torm er der vrede over kostforholdene, og det har fået rederiet til at sætte gang i en undersøgelse. Til sammenligning er madbudgettet i det danske søværn ca. 50% højere end i de to rederier hvor dagsbudgettet er 45 kroner pr. mand. Hos Torm har man udliciteret provianteringsopgaven til skibshandler Wrist, og det har både givet forandring og "støj" udtaler Claus Usen Jensen fra rederiet.
Business.dk, 2/3 05.01

"Mærsk har skåret indtil benet"
"Maersk Line har de seneste år været igennem en brutal spare- og fyringsrunde, hvor der er blevet sparet på alt fra brændstof til servietter. Det såkaldte "lagkageoprør" i efteråret 2010 antyder, at smertegrænsen er nået"
Business.dk, 2/3 11.18

Madpengene er de samme som i 80'erne
"Jeg har ikke set sådan noget madsjask, siden det vi så engang i 80'erne hos fornærede skippere på små gamle coastere", udtaler Ole Philipsen i forbindelse med afsløringer om kostvilkår i Mærsk.
Business.dk, 2/3 10.49

4/3
Ost i opløsning og rådden hvidkål
Efter Berlingske Business forrige mandag bragte billeder af en række råvarer som er blevet leveret til skibskokke i Mærsk, er det strømmet ind med reaktioner til avisen. Flere hovmestre har henvendt sig med historier om uspiselige og sundhedsskadelige råvarer. Heriblandt en Mærsk-hovmester som står bag ny billedserie.
Business.dk, 4/3 12.53






© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Slår et ekstra slag for skibsmekaniker-uddannelsen i høringssvar

Omlægningen af uddannelserne til sætteskipper- og skibsfører, hvo ...

-Velfortjent IMO-pris til Birgit Sølling Olsen

-Det er mere end velfortjent, at Birgit Sølling Olsen modtager IM ...
bottom banner1