Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
Mærsk ændrer
20/11-2008 15.00 Mærsk opdaterer sin politik om sejlads i Aden-bugten
20/11-2008
Efter gårsdagens lidt forskellige meddelelser om hvorvidt Mærsk aktuelt overvejede at ændre ruter væk fra Aden-bugten, har rederiet nu udsendt pressemeddelelse hvoraf det fremgår at en række skibe vil blive sendt syd om Kap det Gode Håb og øst om Madagascar.

Pressemeddelelsen:

Opdateret politik for sejlads i Aden-bugten
For løbende at sikre vores besætninger samt skibene og deres last, har A.P. Møller - Mærsk opdateret sin politik for sejlads i Aden-bugten og området ud for Østafrikas kyst. Opdateringen er en konsekvens af de seneste kapringer i området.
Skibe, der ikke har den tilstrækkelige hastighed eller fribord, vil indtil videre undgå Aden-bugten og sejle på alternative ruter syd om Kap det Gode Håb og øst om Madagaskar. I det omfang, der er adgang til eskorte, vil A.P. Møller - Mærsk overveje at lade disse skibe slutte sig til flådeledsagede konvojer gennem Aden-bugten.
”Ændringerne vil primært påvirke vores tankskibe. Kun tre containerskibe vil blive berørt, og vi regner med at begrænse konsekvenserne yderligere ved at sende containerne fra disse med andre skibe.
Vi har generelt sikkerhedsprocedurer på plads for vores skibe – også de, der sejler gennem Aden-bugten. Vi overvåger situationen nøje og opdaterer løbende vores procedurer og foranstaltninger.
Vi mener, at pirateri i Aden-bugten udgør en trussel mod vigtige internationale handelsruter og dermed et internationalt sikkerhedsproblem, der må adresseres af de relevante myndigheder og det internationale samfund. Det er ikke et problem A.P. Møller - Mærsk eller rederibranchen kan løse alene”, siger Søren Skou, partner og medlem af Executive Board i A.P. Møller - Mærsk
© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

DIS-Offshore på vej – endda med grønt lys fra Enhedslisten

-Lovforlaget er et rigtig godt eksempel på, hvad der kan lykkes, ...

Medsejlads hos DFDS og Fjord Line denne uge

Rejsesekretær Barno Jensen fra Metal Maritime indleder i dag sønd ...
bottom banner1