Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Søfartslægen skal vurdere øjebliksbilledet af den søfarende

Søfartslægen kan ikke bare ”snuse rundt” i dine helbredsoplysning ...

Links til ledige maritime stillinger uge 27

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Se PFA-video om det urolige aktiemarked

CO-Søfart - 23. marts 2020

Se PFA-videoen nederst på siden.

Se PFA-video om det urolige aktiemarked

PFA afviklede i torsdags et såkaldt “webinar” om, hvordan pensionsselskabet navigerer i det urolige aktiemarked. Webinaret ligger nu på Youtube for jer, der ikke så det live.

Af PFA

Få indblik i, hvordan PFA navigerer i det aktuelt urolige aktiemarked. Chefstrateg Tine Choi Danielsen og forbrugerøkonom Carsten Holdum forestod i torsdags et live-streamet webinar om emnet. PFA har efterfølgende uploadet webinaret til Youtube - se det her nederst på siden.

 

PFA står stærkt finansielt trods tumult på finansmarkederne

PFA anbefaler generelt, at man bevarer roen, holder fast i sine investeringsvalg og husker, at pension er langsigtet opsparing. Hvis du er tæt på pension eller gået på pension, vil risikoen være betydeligt nedtrappet, hvis du har din opsparing i en investeringsprofil i PFA Investerer.

PFA har en stærk solvens, hvilket betyder, at PFA står stærkt finansielt og kan absorbere de stød, som kommer lige nu, hvor markedsuroen er stor. Hvis du har din opsparing i gennemsnitsrente, så har PFA afdækket porteføljen over for rentefald, og derudover indeholder porteføljen stort set ingen noterede aktier. Hvis du har din opsparing i markedsrente (PFA Plus), mærker du med det samme, når der er negative afkast. Men også her gør PFA, hvad de kan for at afbøde uroen på markedet ved bl.a. at have en relativ høj andel af mere defensive aktier og andre kilder til afkast som fx ejendomme og alternative investeringer.

Se yderligere information fra PFA på pfa.dk/corona

 

Ring til PFA Rådgivningscenter, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00, hvis du har spørgsmål til din pensionsordning. Du kan også løbende følge med på pfa.dk/corona, hvor der bl.a. er aktuelle kommentarer til markedsudviklingen og en oversigt med svar på de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med coronakrisen.