Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Søfartslægen skal vurdere øjebliksbilledet af den søfarende

Søfartslægen kan ikke bare ”snuse rundt” i dine helbredsoplysning ...

Links til ledige maritime stillinger uge 27

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Sekretariatet hos CO-Søfart styrket med juridisk konsulent

CO-Søfart - 18. december 2019

Faglig afdeling hos CO-Søfart og Metal Maritime er styrket med ansættelse af Emilie Munch Ohlsen som juridisk konsulent. Foto: CO-Søfart

Sekretariatet hos CO-Søfart styrket med juridisk konsulent

Jurist Emilie Munch Ohlsen er tiltrådt hos CO-Søfart og Metal Maritime som juridisk konsulent med speciale i bl.a. kollektiv arbejdsret og ansættelsesret.

Af Hanne Hansen

CO-Søfart og Metal Maritime har budt 42-årige jurist Emilie Munch Ohlsen velkommen i faglig afdeling på Mose Allé i Rødovre.
Hendes primære arbejdsområder bliver sagsbehandling, servicering og rådgivning af medlemmer i Metal Maritime samt servicering af medlemsorganisationerne i CO-Søfart på organisatorisk niveau.

-Jeg sætter en stor ære i at kunne gøre en forskel, siger Emilie Munch Ohlsen, der afsluttede sin juridiske kandidatuddannelse med speciale i kollektiv arbejdsret, ansættelsesret og konfliktmægling i 2015.
 

Interessen vakt under studierne

Under studierne gav et job som faglig studentermedhjælper hos Foreningen af Danske Lægestuderende hende mulighed for at høste erfaringer med alle sider af en fagforenings arbejdsområder som f.eks. sagsbehandling, rådgivning af medlemmer, gennemgang af ansættelseskontrakter og overenskomstforhandlinger.
-Allerede da jeg havde fagene på studiet, tænkte jeg: Wow, det er det her, jeg skal beskæftige mig med, siger Emilie Munch Ohlsen.

Senest kommer hun fra en stilling som jurist og sagsbehandler i Center for Teknik og Miljø i Odsherred Kommune.
 

Stor betydning for det enkelte medlem

-Lige siden jeg afsluttede min uddannelse, har jeg drømt om at få muligheden for at arbejde i en fagforening. Fagområdet er sindssygt spændende og med jobbet her får jeg muligheden for at arbejde med netop det, som interesserer mig allermest, smiler Emilie Munch Ohlsen og tilføjer:
-Det maritime område er helt nyt for mig - og ja, det er på mange måder også et nyt sprog med mange helt erhvervsspecifikke ord og begreber. Det synes jeg til gengæld er et privilegie at få lov til at lære.

-Jeg har nu arbejdet med de første løntjek for medlemmer, og det er en rigtig god måde at lære overenskomsterne nærmere at kende ved at dykke ned i dem i forhold til de enkelte elementer i en lønseddel. Og jeg er kun blevet bestyrket i min fascination af at kunne få lov til at arbejde med det ansættelsesmæssige fagområde, som for det enkelte medlem har så stor betydning, uddyber Emilie Munch Ohlsen.