Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

'Bedste Holdspiller' i en anderledes studietid

25-årige Karl-Johan Øster kunne 1.juli fejre, at han dimitterede ...

Fantastisk oplevelse og stor overraskelse

”Det var mega vildt og en kæmpe oplevelse”, sådan siger 21-årige ...

Højt humør på Metal Maritimes udflugt

Metal Maritime - 21. maj 2022

Spejlblank tog Roskilde Fjord imod, da Metal Maritime i torsdags afviklede sin udflugt for medlemmerne. Se billedgalleri fra dagen her nederst på siden. Foto: Metal Maritime

Højt humør på Metal Maritimes udflugt

Roskilde Fjord og vikingerne tog imod, da det efter flere tilløb lykkedes at afvikle Metal Maritimes udflugt i torsdags. Højt humør prægede hele dagen, hvor en overvældende energi blev udfoldet under især "Det store pakkespil".

Af Hanne Hansen

Det var ikke nemt at få ørenlyd, da 50 medlemmer af Metal Maritime i torsdags satte hinanden stævne i Roskilde til først besøg på Vikingeskibsmuseet kort før middag og derefter sejlads og frokost på ‘Sagafjord’ på Roskilde Fjord.

For flere deltagere var udflugten dog startet adskillige timer før. Deltagere fra Bornholm, Nordjylland og Vestjylland havde været ganske tidligt oppe for at tage turen mod udflugtsmålet.

Dagens program omfattede en guidet rundvisning på Vikingeskibsmuseet, hvor de velbevarede rester af de oprindelige vikingeskibe illustrativt fortæller om de maritime rødder. At der i et enkelt skib skulle kunne være plads til 70 mand, foranledigede lidt ordvekslinger deltagerne imellem om nutidens apteringer og kamrenes størrelse.

Spejlblank Roskilde Fjord

Fra vikingernes virkelighed fortsatte forsamlingen til ‘Sagafjord’, hvor skib og besætning stod klar med frokostplatte og drikkevarer ad libitum.

Roskilde Fjord var spejlblank i det noget lumre forårsvejr, hvor meteorologernes advarsler om tordenbyger dog forblev som teori. Ikke en dråbe blev det til. Og sejladsen med udsigt til det forårsklædte landskab med gule rapsmarker og vårgrønne skove blev en flot oplevelse.
 

"Det store pakkespil" - vindere og tabere

I restauranten blev frokosten afsluttet med intet mindre end “Det store pakkespil” - i år under skærpet opsyn fra “Pakkepils-politiet”, der i tilfælde af snyd ville slå hårdt ned på snyderne.
Truslerne om sanktioner havde positiv effekt og “Pakkespils-politiet” fik dermed ingen større opgaver.

Det bugnende pakkebord blev ryddet på rekordtid og igen i år blev der slået flere hurtigløbs-rekorder, da kampen om pakkerne overgik til at foregå internt mellem bordene.
Lydniveauet slog tilsvarende rekord.

Nogle vandt. Andre måtte iagttage, at pakkerne var forsvundet og måtte nøjes med at være tilskuere, mens vinderne åbnede gevinsterne. Gode grin var der dog til alle.

Herfra gik det atter retur mod deltagernes hjemmeadresser. Og for nogle betød det igen godt og vel fem timers transport.

Tak for jeres fremmøde og en hyggelig dag

Fra Metal Maritime takker vi for en umanerligt hyggelig dag. Og det er imponerende, at så mange trods lang transport prioriterer samværet og vælger at deltage. Tusinde tak for det.

Oprindeligt blev denne udflugt første gang annonceret til afholdelse i 2020, men Corona-nedlukning betød aflysning i både 2020 og 2021.

Nu håber vi, at det om to år igen kan lykkes at gennemføre en udflugt med varieret og maritimt indhold. Uanset tid og sted er det sikkert, at “Det store pakkespil” igen vil blive afviklet, så hold blot løbetræningen ved lige indtil da.

 

Klik på billederne for at se dem i større gengivelse.