Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Opsigelser i Fjord Line i stort omfang

Metal Maritime har til det sidste forsøgt at finde forhandlingslø ...

Metal Maritime afværger 50 opsigelser i DFDS

Corona-situationen har ramt DFDS A/S passagerskibe hårdt og ikke ...

Krænkelser nej tak - kampagne på vej

Metal Maritime - 20. juni 2019

Krænkelser nej tak - kampagne på vej

Søfartens Arbejdsmiljø- og Velfærdsråd (Sea Health & Welfare - SHW) lancerer til september flere tiltag rettet mod krænkende adfærd til søs.

Af Hanne Hansen

Krænkende adfærd hører ingen steder hjemme. Slet ikke til søs. Og det korte "Nej tak" omfatter alle former for krænkende adfærd - inklusiv den med seksuelle over- og undertoner.

Tiltaget fra SHW vil omfatte både en opmærksomhedskampagne rettet mod alle former for krænkende adfærd, vejledninger til såvel rederier som søfarende og oprettelsen af en "helpline", hvor søfarende kan ringe for fortrolig rådgivning.

"Formålet med initiativet er at skabe opmærksomhed på alle former for krænkelser i søfarten og tilbyde støtte til søfarende med henblik på at undgå og bekæmpe krænkende adfærd på arbejdspladsen - i samarbejde med kollegaer og rederiet. Vejledningen forklarer, hvordan krænkende adfærd defineres, hvad man kan gøre for at undgå det og hvad man skal gøre, hvis man oplever krænkende adfærd," oplyser SHW på sin hjemmeside om tiltaget.

Alt vil være klar til september. 

Ser frem til SHWs tiltag

Metal Maritime ser frem til tiltagene fra SHW. Projektet er fremadskuende og med entydige værktøjer og hjælp til både søfarende og rederier til at håndtere situationer med chikane - uanset chikanens art.

Ingen skal være i tvivl om, at krænkelser er "no go". Ofre for chikaner af enhver art skal heller ikke være i tvivl om, hvordan episoder indberettes og håndteres i de enkelte rederier.

Læs hele pressemeddelelsen fra Sea Health & Welfare her...