Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Samlende evne præmieret på Martec Skagen

Metal Maritime - 22. december 2019

Rolf Dehn Dalby (th) præmieret som "Bedste Holdspiller" ved dimissionen i fredags på Martec Skagen, hvor forstander Anders Andersen overdrog eksamenspræmien fra Metal Maritime. Foto: Martec Skagen

Samlende evne præmieret ved dimission i fredags på Martec Skagen

45 studerende afsluttede i fredags på Martec Skagen med en navigatøruddannelse. Blandt dimittenderne havde underviserne udpeget Rolf Dehn Dalby som modtager af Metal Maritimes eksamenspræmie.

Af Hanne Hansen

Ingen tvivl om, at Metal Maritimes eksamenspræmie, der går til "Bedste Holdspiller" igen i fredags landede i de rigtige hænder, da Rolf Dehn Dalby efter skolens udvælgelse modtog præmien ved dimissionen på Martec Skagen.
Rolf Dehn Dalby har med undervisernes egne ord været med til at samle klassen og med både sin fremtoning, sit gode humør og sin evne til at være en holdspiller har han været med til at højne hele studiemiljøet i klassen.

Forstander Anders Andersen forestod præmieoverrækkelsen ved dimissionen, hvor Metal Maritime var repræsenteret ved HR-rekrutteringsspecialist Jette Krog fra DFDS. 

I alt afsluttede 45 en uddannelse. Heraf 8 med skibsførereksamen, 7 sætteskippere, 5 fiskeskippere af 1. grad, 17 kystskippere og 8 fiskeskippere af 3. grad.

Ikke alle havde mulighed for at deltage i festlighederne, da de allerede var mønstret ud

-Opfør jer professionelt!

Forstander Anders Andersen mindede i sin tale dimittenderne om det ansvar, der følger med jobbet som navigatør, og at der kan være et spring fra teori til praksis:
-Skoler er pr. definition gode til teori og teori er en nødvendig ballast, det er ikke sikkert I helt kan se sammenhængen endnu, men jeg er sikkert på at mere har lagret sig i bevidstheden end i umiddelbart tror, sagde han blandt andet.
Videre opfordrede han dimittenderne til at gøre brug af både netværk og viden om samarbejde:
-I skal ud i et job hvor forskellen er om man kan samarbejde og være i stand til at omgås andre mennesker både i arbejdstiden og fritiden, derfor er det en vigtig del af forløbet, at i har lært at samarbejde, sagde Anders Andersen.
Dimittenderne fik også formaninger om at huske at tænke selv og aktivt være med til at skabe en god arbejdsplads, inden forstanderen afsluttede:
-Opfør jer professionelt også selv om resten af verden er amatører, det giver respekt i det lange løb og vi kan alle være stolte hvis danske søfolk bliver anerkendt som dygtige og professionelle.

Metal Maritime og CO-Søfart ønsker til lykke og god vind til dimittenderne.

MarSk 02 1219 LR 1200pxlres

En del af de afsluttende 45 studerende fra Martec Skagen var allerede mønstret ud og deltog ikke ved dimissionen og den afsluttende gruppe-foto-manøvre. Foto: Martec Skagen