Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Søfartslægen skal vurdere øjebliksbilledet af den søfarende

Søfartslægen kan ikke bare ”snuse rundt” i dine helbredsoplysning ...

Links til ledige maritime stillinger uge 27

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Til lykke til dimittenderne i Det Blå Danmark

Metal Maritime - 19. december 2019

Jon Bernhard Buje (tv) modtog Metal Maritimes præmie som "Bedste Holdspiller" på Svendborg Søfartsskole, hvor rejsesekretær Barno Jensen forestod overrækkelsen. Foto: Svendborg Søfartsskole

Til lykke til dimittenderne og nye "Bedste Holdspillere" i Det Blå Danmark

Igen står nyudklækkede skibsassistenter, skippere og skibsførere klar til job i Det Blå Danmark. Metal Maritime deltog i torsdagens festligheder i både Svendborg og Marstal.

Af Hanne Hansen

Torsdag var festdag i både Svendborg og Marstal med fejring af nyuddannede til Det Blå Danmark. I Marstal dimitterede i alt 49: 13 skibsførere, 24 sætteskippere og 12 med kystskippereksamen.
Metal Maritimes eksamenspræmie, der tildeles "Bedste Holdspiller", tilfaldt kystskipper Martin Hjort Nielsen.
Festlighederne i Marstal omfattede også nyheden om, at skolens nye rektor fra 1. februar bliver Helle Bak Poulsen, der avancerer fra stillingen som seniorlektor og koordinator på skolen, hvor hun oprindeligt selv er uddannet som skibsfører tilbage i 1997.

Overskud, engagement og energi belønnet i Svendborg

Nyheder var der også i Svendborg, hvor Svendborg Søfartsskole afsluttede sit første kuld af befarne skibsassistenter. Formiddagens fejring gjaldt skolens ubefarne skibsassistenter. Blandt det ubefarne skibsassistenter, havde skolens lærerkollegie udpeget Jon Bernhard Buje som "Bedste Holdspiller" og dermed modtager af Metal Maritimes præmie, som blev overdraget af rejsesekretær Barno Jensen.
Foruden præmien, kan Jon Bernhard Buje glæde sig over de umanerligt fine ord, skolen sendte med som begrundelse for, at netop han gør sig fuldt fortjent til titlen.
-Han har siden semesterstart gjort en rigtig god figur og en bundsolid indsats for ham selv, men også for andre. Han er altid rigtig flink til at hjælpe de andre elever omkring ham, for der er altid nogle, der lige kunne bruge Jons hjælp, hedder det i skolens motivation, der uddyber, hvordan Jon Bernhard Bujes hjælpsomhed har rakt på tværs af klasser - og endda også til skolens medarbejdere, hvis han har fornemmet, at de lige havde brug for en hånd.
-Med den slags overskud, energi, lyst til læring og lyst til dele viden, er vi ikke i tvivl om, at han i andre maritime sammenhænge, vil være en usædvanlig god figur og et rigtig godt aktiv at få ind i maritim verden, konkluderer skolen.

"Bedste holdspillere" på 'Georg Stage' og SIMAC

"Bedste Holdspillere" blev tilbage i november også præmieret ved afslutninger på både 'Georg Stage' og på SIMAC.
På skoleskibet 'Georg Stage' havde besætningen udpeget elev nr. 50, Hanna Christina Sallin, som modtager af præmie og titel.
Ved dimissionen på SIMAC 1. november blev skibsfører Jacob Vester tildelt "Bedste Holdspiller"-titel og præmie.

CO-Søfart og Metal Maritime ønsker alle dimittender til lykke og ønsker god vind med job og evt. videreuddannelse i Det Blå Danmark.

Foto herunder: Kystskipper Martin Hjort Nielsen modtager Metal Maritimes præmie på Marstal Navigationsskole. Foto: Marstal Navigationsskole

Marnav dec 19 950lres