Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Nyhedsmail

Få tilsendt vores nyheds-
mail med oversigt over
de seneste nyheder.
Rederiet FÆRGEN
Fre 14/1-2011 15.00
Fusion nu gennemført

Vi har modtaget følgende fra rederiet FÆRGEN:

pressemeddelelse

Fusionen er nu gennemført

Kære alle.
 
Det er med stor glæde og tilfredshed at jeg kan meddele jer, at aftalen om fusionen for et øjeblik siden blev endelig underskrevet. Det betyder, at Bornholmstrafikken og Sydfynske fra i dag er fusioneret ind i Danske Færger A/S, og at I alle fremover er ansat i Danske Færger (hvor kollegerne i SamsøFærgen allerede er ansat).
 
Om ca. en uges tid vil hver enkelt af jer få et brev med nærmere information herom, og I vil modtage et nyt ansættelsesbevis/kontrakt, hvor der står, at I er ansat i Danske Færger. Af praktisk grunde vil det nye ansættelsesbevis /-kontrakt være dateret 1. januar 2011.

Vi sender i dag en pressemeddelelse ud om, at fusionen er gennemført.
 
 
Ny finansdirektør

Der ud over kan jeg oplyse jer om, at Søren Vedel tiltræder som ny finansdirektør (CFO) og medlem af Direktionen i Færgen med ansvar for Økonomi og IT. Det sker den 1. februar 2011
 
Søren Vedel har arbejdet i tre store danske virksomheder, Danfoss, Vestas og Cheminova som CFO med bl.a. økonomi og IT funktioner som primære områder.
 
Jeg er glad for, at det nu også er lykkedes os at tiltrække en meget erfaren person, som kan være med til at bringe Færgen frem til positionen som Danmarks bedste Færgerederi.
Søren vil have sin primære arbejdsplads på kontoret i Rønne, hvor funktionerne der refererer til Søren er placeret.
 
Med venlig hilsen
John Steen-MikkelsenHvad fusionen betyder for dig

Fusionen medfører nogle ændringer i de hidtidige overenskomst- og aftaleforhold for de medarbejdere, som arbejder på færgerne.

I løbet af efteråret 2010 har der været ført forhandlinger med de respektive faglige organisationer om de fremtidige vilkår i Danske Færger A/S. Forhandlingerne er vejen rundt ført i en positiv atmosfære og med et fremadrettet blik, som har resulteret i en sammenskrivning og en forenkling af det hidtidige aftalesæt. Det betyder en væsentlig større ensartethed i ansættelsesbetingelserne inden for de enkelte medarbejdergrupper i Danske Færger A/S.
 
Medarbejdere, der arbejder på land, vil være omfattet af virksomhedsoverdragelsesloven og overføres som udgangspunkt med de nuværende løn- og ansættelsesvilkår.
 
Formelt træder aftalerne i kraft pr. den 14. januar 2011, men hvor det er praktisk muligt, vil aftalerne have virkning fra den 1. januar 2011.
Hvor det ikke er praktisk muligt, skal overgangen til de nye aftaler ske så hurtigt som muligt.
 
Om ca. en uges tid vil den enkelte medarbejder få nærmere information herom og samtidig modtage et nyt ansættelsesbevis eller en ny ansættelseskontrakt i Danske Færger A/S. Det nye ansættelsesbevis eller den nye ansættelseskontrakt vil af praktiske grunde være dateret 1. januar 2011.
 
Hovedsamarbejdsudvalget (HSU) og de øvrige samarbejdsudvalg i Rederiet er dags dato orienteret om fusionen. Samtidig er der taget skridt til at nedsætte et valgudvalg i HSU-regi med henblik på at tilrettelægge et kommende medarbejdervalg til bestyrelsen i Danske Færger A/S.
 
De faglige organisationer er ligeledes orienteret om fusionens ikrafttræden pr. den 14. januar 2011.

Evt. spørgsmål til dette kan rettes til Ole John Andersen
<mailto:Ole.john.andersen@faergen.dk>
i HR.

Med venlig hilsen
HR afdelingen
© Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Slår et ekstra slag for skibsmekaniker-uddannelsen i høringssvar

Omlægningen af uddannelserne til sætteskipper- og skibsfører, hvo ...

-Velfortjent IMO-pris til Birgit Sølling Olsen

-Det er mere end velfortjent, at Birgit Sølling Olsen modtager IM ...
bottom banner1