Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Skattelettelser
21/9-2007 12:00
På baggrund af den indgåede skatteaftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti har de søfarendes organisationer påbegyndt drøftelser med Danmarks Rederiforening om udmøntning af værdien af reduktionen af indkomstskat til søfarende under DIS. På et møde den 10. september 2007 i Kontaktudvalget under Danmarks Rederiforening var der enighed om at afvente skatteforligets udformning inden yderligere tiltag. I den mellemliggende periode arbejder de søfarendes organisationer i fællesskab med en revisor på at afklare konsekvensen af det nuværende skatteforslag for søfarende.
 
Såfremt de søfarende ikke kompenseres kan det opfattes som et brud på skattestoppet. Vi har derfor stillet en række spørgsmål til Folketinget og skatteministeren i sagen. Desuden har organisationerne anmodet om et møde med Folketingets Skatteudvalg for at drøfte det forhold, at lovforslaget ikke umiddelbart giver lavere skat på arbejde inden for Dansk International Skibsregister. Spørgsmålet er hvordan Folketinget kan give skattelettelser til det øvrige arbejdsmarked uden at aftalerne omfatter de DIS- søfarende og hvordan vil folketinget sikre at de søfarende bliver omfattet af skattelettelserne?
 
Ved at overlade spørgsmålet om skattelettelser til forhandlinger mellem Danmarks Rederiforening og de søfarendes organisationer kan vi risikere længevarende forhandlingerne for at sikre søfarende skattelettelser svarende til det øvrige arbejdsmarked.

 © Copyright CO-SEA
All rights reserved

Cookie- og privatlivspolitik

CO-SEA
Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring
kontoret og de ansatte her

Hovmester om ækvatordåb i TV2-artikel

Da Hans Sønderborg i 1962 på sin første udmønstring var messelærl ...

Pirateri: Dansk indsats i Guineabugten

Regeringen har i dag offentliggjort sit "Prioritetspapir for Danm ...
bottom banner1