Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Links til ledige maritime stillinger uge 23

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Hjemmeside opdateret med overenskomster

Der løbes stadig meget stærkt i faglig afdeling, hvor der forhand ...

Velkommen til ny kommunikationskonsulent

CO-Søfart - 16. juni 2022

Martin van Dijk er tiltrådt som kommunikationskonsulent hos Metal Maritime og CO-Søfart, hvor han med årets udgang afløser undertegnede. Foto: CO-Søfart

Ny kommunikationskonsulent tiltrådt hos CO-Søfart og Metal Maritime

Martin van Dijk er tiltrådt som kommunikationskonsulent hos CO-Søfart, hvor han fremadrettet blandt andet skal producere fagbladet CO-Søfart.

Af Hanne Hansen

Martin van Dijk begyndte 1. juni i stillingen som kommunikationskonsulent hos CO-Søfart, hvor han ved udgangen af året skal afløse undertegnede. De kommende måneder overgår flere opgaver til Martin van Dijk i et længere overdragelsesforløb.
Opgaverne er mangeartede og omfatter blandt meget andet produktion af Fagbladet CO-Søfart, redigering, udvikling og vedligeholdelse af flere hjemmesider og produktion af nyheder til flere platforme.
Med andre ord kommer han til at stå for al kommunikation i regi af CO-Søfart og Metal Maritime, når året er omme.

Bred baggrund som journalist og kommunikatør

Martin van Dijk, der er 43 år, er oprindeligt uddannet Cand. comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet som journalist på både nationale, regionale og lokale medier samt som presse- og kommunikationsmedarbejder i en større organisation.

Han kommer fra en stilling som journalist hos kommunikationsbureauet JJ Kommunikation, hvor han blandt andet har været med til at producere fagmagasinet Maskinmesteren for Maskinmestrenes Forening.

Når medsejladser, skibs- og skolebesøg igen tager på farten til efteråret, vil Martin deltage og dermed får flere medlemmer hurtigt mulighed for at hilse på.

Højt kvalificeret ansøgerfelt

Stillingsopslaget med efterlysningen af undertegnedes afløser blev annonceret midt i marts. Det foranledigede overraskende stor interesse og et både overvældende og højt kvalificeret ansøgerfelt. Ansættelsesforløbet har således været en inspirerende og positiv oplevelse. Vi takker for alle ansøgninger og den interesse, som stillingsopslaget har foranlediget.