Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

Metal Maritime: Skibsbesøg i Göteborg

Metal Maritime - 13. marts 2019

Masser af dansk aktivitet i eftermiddag i Gøteborg, hvor 'Svitzer Oden' fulgte 'Ebba Maersk' på vej ud af havnen foran stævnen på 'Magnolia Seaways'. Foto: Caspar Mose/ Metal Maritime

Metal Maritime på skibsbesøg i Göteborg

Efter besøg i dag om bord på 'Magnolia Seaways' fortsætter skibsbesøgene i Gøteborg i morgen og fredag efter planen - med nødvendige tilpasninger.

Af Hanne Hansen

Ugen blev indledt med medsejlads hos Fjord Line. Efter landsætning i Hirtshals og overfart fra Frederikshavn med Stena Line er "rejseholdet" fra Metal Maritime landet i Göteborg, hvor DFDS' fragtskibe er på besøgslisten frem til og med fredag.

Planlagt besøg i dag om bord på 'Selandia Seaways' blev cancelled, da de seneste ugers strejker i Gøteborg har påvirket sejlplanerne. I stedet blev der god tid til snak om bord på 'Magnolia Seaways', hvor der var tørnskifte og dermed mulighed for at møde både de, der var på vej hjem og de, der mødte ind.

Konflikten i havnen er ikke løst, men der er "våbenhvile", og skibe blev i dag både lastet og losset.
Det oprindeligt planlagte besøg i dag om bord på 'Primula Seaways' er udsat til i morgen tidlig, da skibet på grund af dårligt vejr er forsinket og først ankommer i havnen omkring midnat.

"Rejseholdet" fra Metal Maritime, der består af rejsesekretær Barno Jensen og faglig konsulent Caspar Mose, er i Gøteborg til og med fredag.

 

Overblik:

Oversigt med planlagte og aftalte medsejladser samt skibs- og skolebesøg kan ses her...