Mose Allé 13, 2610 Rødovre, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Mose Allé 13
2610 Rødovre
Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Opsigelser i Fjord Line i stort omfang

Metal Maritime har til det sidste forsøgt at finde forhandlingslø ...

Metal Maritime afværger 50 opsigelser i DFDS

Corona-situationen har ramt DFDS A/S passagerskibe hårdt og ikke ...

Skibsbesøg i forblæste Gøteborg

Metal Maritime - 10. februar 2020

På ‘Ficaria Seaways’ blev Metal Maritime her i formiddag modtaget af stewardesserne Lone Stær og Hanne Smedemark, der var travlt optaget af blandt andet modtagelse og udpakning af stores. Foto: Metal Maritime

Skibsbesøg i forblæste Gøteborg

Rejsesekretær Barno Jensen er i denne uge i Gøteborg for skibsbesøg om bord på DFDS’ fragtbåde. Senere i februar og marts følger medsejladser i Fjord Line og DFDS og flere skolebesøg.

Af Hanne Hansen

Stormen i går søndag og i dag har sat sine spor på DFDS’ schedule for fragtbådenes ankomst til Gøteborg. Flere forsinkelser med i første omgang op til seks timer for både ankomster og afgange har medført omrokeringer og ændringer.
Fra Metal Maritime landede rejsesekretær Barno Jensen i går i den forblæste havn, hvor det dog på grund af forsinkelserne først blev til forsinkede skibsbesøg fra i dag mandag.

Ficaria, Magnolia og Primula

Her til formiddag var han om bord på ‘Ficaria Seaways’, hvor besætningen blandt meget andet knoklede med modtagelse af stores.
Over middag var det besætningen på forsinkede ’Magnolia Seaways’, der trods tidspresset plan også fandt tid til at få aklaring på aktuelle spørgsmål om blandt andet status på de kommende overenskomstforhandlinger.
Senere i dag er det besætningen på ‘Primula Seaways’, der får besøg.

Skibsbesøgene er koordineret med både skibsledelser og ombordværende tillidsrepræsentanter. Og fra de enkelte skibe har skibsledelserne serviceret rejsesekretæren med løbende opdateringer om forsinkelserne forårsaget af blandt andet devieringer op under Norges kyst for at skærme skibe og laster mest muligt for elementernes rasen. 

Senere her i februar er Metal Maritime på MARTEC Frederikshavn for oplæg og møde med elever fra både skolen og skoleskibet ‘Danmark’. Og fra starten af marts står der medsejlads hos DFDS og Fjord Line på programmet.

Se opdateret plan for medsejlader

Rejseaktiviteterne i Metal Maritime for februar, marts og april er opdateret på den altid aktuelle oversigt her på hjemmesiden.

Se planen her…

  

‘Primula Seaways’ ankomst i Gøteborg her i eftermiddag med ‘Svitzer Geo’ for og ‘Svitzer Oden’ agter kunne følges fra messen på 'Ficaria Seaways'. Foto: Metal Maritime

skbs2 got feb20 1200pxlres