Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

'Bedste Holdspiller' i en anderledes studietid

25-årige Karl-Johan Øster kunne 1.juli fejre, at han dimitterede ...

Fantastisk oplevelse og stor overraskelse

”Det var mega vildt og en kæmpe oplevelse”, sådan siger 21-årige ...

Ubefaren med klart mål

Metal Maritime - 24. juni 2022

22-årige Lars Mølleskov (tv) modtog eksamenspræmien "Bedste Holdspiller" ved dimissionen på Svendborg Søfartsskole, hvor Metal Maritime-medlem Kai Tarp forestod lykønskning og overrækkelse. Foto: Svendborg Søfartsskole

Ubefaren med klart mål

22-årige Lars Mølleskov fra Esbjerg har indstillet sigtet mod en navigatøruddannelse. Han afsluttede i torsdags søfartsskoleopholdet på Svendborg Søfartsskole og mønstrer først i juli ud som ubefaren skibsassistent i Esvagt.

Af Hanne Hansen

Ved dimissionen på Svendborg Søfartsskole havde lærerkollegiet peget på Lars Mølleskov som modtager af eksamenspræmien fra Metal Maritime. En præmie, der tildeles ”Bedste Holdspiller.”

Præmien, der foruden titlen består af et gavekort på 700 kr., sætter Lars Mølleskov stor pris på.

”Titlen er det, jeg er mest glad for. Det er da noget af et skulderklap at få, når jeg nu har en ide om, at det er sådan én, jeg gerne vil være. Jeg vil gerne være der for andre og hjælpe, så godt som jeg kan,” fortæller Lars Mølleskov.

I det hele taget har han det store smil på.

 

Vil fortsætte uddannelse til navigatør

Den seneste uge har været ret så begivenhedsrig. Afslutning på skolen, dimission og dermed tildeling af præmie. Og for en uge siden sendte han sin ansøgning om uddannelsesplads som ubefaren til rederiet Esvagt. I forgårs var han til møde og fik hyren med udmønstring om kun halvanden uge.

Dermed er han godt på vej mod sit mål om at blive navigatør.

Lars Mølleskov er egentlig uddannet kok og har arbejdet som sådan nogle år.

”Men den retning gav ikke så mange muligheder for at komme videre. Så jeg bestemte mig for at ville noget andet. Mens jeg holdt tænkepause, tog jeg lastbilkørekort og kørte også lastbil et stykke tid,” fortæller Lars Mølleskov, der er fra Esbjerg.

”Jeg har altid interesseret mig for, hvad der sker på havnen. Og jeg holder af vand og havet. Så fik jeg den ide, at jeg ville gå den vej,” fortæller han, og tilføjer at han nu bare venter spændt på at komme i gang hos Esvagt.
 

Lars Mølleskov og alle øvrige dimittender på Svendborg Søfartsskole ønskes god vind