Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Fjord Line lukker rute

Fjord Line har sejlet på ruten Sandefjord - Strømstad med 'MS OSL ...

'Bedste Holdspiller' i en anderledes studietid

Metal Maritime - 08. august 2022

Karl-Johan Øster var stolt over titlen som 'Bedste Holdspiller.

'Bedste Holdspiller' på SIMAC vil læse videre i yderligere to år

Karl-Johan Øster var glad for udnævnelsen til ’Bedste Holdspiller’ på SIMAC. Især begrundelsen for tildelingen havde stor betydning.

Martin van Dijk

25-årige Karl-Johan Øster kunne 1.juli fejre, at han dimitterede som Dual Juniorofficer fra SIMAC. Efter fire års studier med en blanding af teori og praktik kunne han tilmed glæde sig over, at han af underviserne på uddannelsen var blevet udnævnt til ’Bedste Holdspiller’ og dermed modtog en præmie fra Metal Maritime. Det var en udnævnelse, der havde stor betydning.

”Det blev jeg rigtig glad for. Baggrunden for udnævnelsen og de ord og begreber underviserne brugte til at forklare, hvorfor det var mig, det betød rigtig meget, for det var præcis de værdier, jeg selv havde prioriteret og haft fokus på,” siger Karl-Johan Øster.

Et bærende element

I begrundelsen blev der blandt lagt vægt på Karl-Johan Østers evner til at ’læse mellem linjerne’ og sætte andre før sig selv samt det faktum, at han havde været et socialt bærende element på uddannelsen. En uddannelse og en studietid der har været voldsomt præget af Corona, og Karl-Johan Øster tror selv, at den alternative studietid med onlineundervisning har haft betydning for valget af netop ham.

”Vi gjorde meget ud at have det sjovt i forbindelse med vores online-undervisning med alternative baggrunde og så videre. Jeg tror også, at det har haft betydning, at jeg har spillet en aktiv rolle i at få løst de konflikter, der efterfølgende opstod i klassen, da vi gik fra online til almindelig undervisning,” siger han.

Studietiden har også budt på praktiktid hos Mærsk, hvor han blandt andet har været på sejlads i Østersøen og fra Europa til Sydamerika. Det er netop kombinationen af det teoretiske og praktiske, der var en væsentlig forudsætning for, at han valgte at læse til skibsofficer. Studietiden er dog endnu ikke ovre, da Karl-Johan Øster har valgt at læse en toårs overbygning på Seniordual Skibschef uddannelsen, og hvad den karrieremæssige fremtid så bringer, det må tiden vise.

”Det vigtigste for mig er at finde et job, jeg er glad for. Det kan sagtens være hos Mærsk, hvor jeg er på kontrakt nu, men det kan også være hos et andet rederi eller til lands,” siger den ’Bedste Holdspiller’.