Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Drømmer du om en kollegielejlighed eller en familielejlighed centralt i København?

Drømmer du om en læreplads og en kollegielejlighed eller en famil ...

Efterårets medsejladser og skibsbesøg er ved at være på plads

Hos Metal Maritime bliver forårets og efterårets skibsbesøg og me ...

Bekendtgørelsen om færgenavigatøruddannelsen er sendt i høring

Metal Maritime - 20. marts 2024

De uddannede færgenavigatører kan sejle på de færger under 500 BT, hvor de har været i praktik. Det gælder blandt andet på Orøfærgen. Foto: Martin van Dijk

Bekendtgørelsen om færgenavigatøruddannelsen er sendt i høring

Uddannelsen til færgenavigatør er endelig godkendt, og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har sendt bekendtgørelsen om uddannelsen i høring. Det betyder, at du nu har mulighed for at komme med dine input og kommentar til den nye maritime uddannelse.

Af Martin van Dijk

Som der kan læses mere om i den netop udgivet udgave af fagbladet CO-Søfart, så er uddannelsen til færgenavigatør efter en prøveperiode nu endelig godkendt, og de næste studerende starter på Marstal Navigationsskole til maj.

Uddannelsen blev endelig godkendt den 14. december sidste år, og nu er bekendtgørelsen til uddannelsen sendt i høring. Bekendtgørelsen er udarbejdet af Uddannelses- og Forskningsministeriet i samarbejde med udbyderen af uddannelsen, som er Marstal Navigationsskole, mens Søfartsstyrelsen ligeledes har været inddraget i processen. 

Kom med input

Bekendtgørelsen som uddyber og præciser indholdet i og reglerne i forbindelse med den nye uddannelse er nu i høring, hvilket den er frem til den 4. april klokken 12.00. Alle har mulighed for at komme med et høringssvar, og har man kommentar til udkastet til bekendtgørelsen skal man sende en mail til følgende mailadresse:

ufs-hoering@ufm.dk - i mailen skal man referere til følgende sagsnummer: 2023-13240.

Høringen er ligeledes også lagt ud på høringsportalen, og alle høringssvar fra ikke ministerielle høringsparter offentliggøres efter høringsfristen på høringsportalen.