Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Hyggeligt grundlovsmøde for hele familien

Traditionen tro inviterer Dansk Metal den 5. juni til en hyggelig ...

Mere end 4000 henvendelser i 2023

Radio Medical Danmark (RMD) udgiver årligt en rapport med et tilb ...

Besøg på skoler og hos medlemmer

Metal Maritime - 12. september 2023

Caspar Mose har blandt andet været til åbning af det nye SIMAC, hvor instruktør Lars Christensen præsenterede et nyt system til undervisning i svejsning.

Besøg på skoler og hos medlemmer

Faglig konsulent Caspar Mose og rejsesekretær Barno Jensen har i den kommende tid travlt med at besøge de maritime uddannelsesinstitutioner og medlemmerne ombord på deres respektive skibe.

Af Martin van Dijk

Medsejladser, skibsbesøg og skolebesøg er en vigtig prioritet hos Metal Maritime. Derfor fylder disse besøg også en del i kalenderen den kommende tid hos faglig konsulent Caspar Mose og rejsesekretær Barno Jensen. De forskellige typer af besøg er delt mellem henholdsvis Caspar Mose og Barno Jensen. I denne omgang tager Caspar Mose sig af skolebesøgene, mens Barno Jensen er på skibsbesøg og medsejladser.

Skolebesøg

Den 12. september var der officiel indvielse af det nye SIMAC, hvor det var muligt at se den nye bygning. Et arrangement Caspar Mose deltog i, og der var dermed ikke tale om et decideret skolebesøg med oplæg, hvor de studerende havde mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere. Det var der til gengæld dagen efter på Svendborg Søfartsskole, hvor Caspar Mose var til stede hele dagen. Det vil han ligeledes være den 27. september, hvor der afholdes rederidag på Martec.

Skibsbesøg og medsejladser

Rejsesekretær Barno Jensen er ikke meget på kontoret i løbet af efteråret, da kalenderen er fyldt med skibsbesøg og medsejladser. I den kommende tid er det hos DFDS og Fjord Line, de søfarende vil kunne møde ham. Hos DFDS er det på henholdsvis 'PEARL SEAWAYS' og 'CROWN SEAWAYS' på København - Oslo ruten, mens det hos Fjord Line er på de forskellige færger mellem Hirtshals og Kristiansand.  

Se planen for de fremtidige skibsbesøg og medsejladser