Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

OK23 opdateringer på hjemmesiden

Der forhandles stadig særoverenskomster på plads, og den seneste ...

Markant udvidelse af High Risk område

Situationen i og omkring Adenbugten og Røde Havet har desværre ik ...

Din pensionsordning er blevet forbedret

Metal Maritime - 14. marts 2023

Din pensionsordning er blevet forbedret

Metal Maritime har i samarbejde med PFA forbedret de maritime pensionsaftaler, og pr. 1. marts 2023 blev din pensionsordning forbedret.

Af PFA

Adgang til online Læge, udvidet dækning på PFA helbredssikring, forhøjet dækning og opdaterede diagnoser i PFA kritisk sygdom og en udvidet dækning af børn, er nu en del af Søordningen (den maritime pensionsordning i PFA).

Dækningen på PFA helbredssikring er blevet udvidet, så den fremover også dækker kroniske lidelser i bevægeapparatet, og som noget nyt er det nu muligt, at få adgang til fysioterapi og psykolog uden lægehenvisning. Derudover vil du og din familie få adgang til online læge, hvor I kan få lægefaglig rådgivning af en praktiserende læge via video, telefon eller mail alle hverdage fra kl. 8.00-22.00 og i weekenden fra kl. 8.00-18.00. Du har adgang til online læge via mitpfa.dk.


Børn er dækket

Dine børn er automatisk dækket via din PFA helbredssikring, og du har også mulighed for at udvide din PFA kritisk sygdom med en børnedækning. Børnedækningen i PFA dækker dine børn under 24 år, og med børn menes der både biologiske, adoptiv- og stedbørn, og også samlevers børn, samt permanent anbragte plejebørn i husstanden.

Standarddækningen på PFA kritisk sygdom bliver automatisk forhøjet til 150.000 kr., og derudover bliver diagnoserne også opdateret, så de er mere tidssvarende i forhold til den medicinske udvikling.

 

Har du spørgsmål

Du kan få overblik over, hvad opdateringerne betyder for dig på mitpfa.dk – her kan du se, hvor meget du har sparet op, dækningen på dine forsikringer, priser og omkostninger mv.
Du kan også læse meget mere om din pensionsordning på pfa.dk/soeordningen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00.