Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Drømmer du om en kollegielejlighed eller en familielejlighed centralt i København?

Drømmer du om en læreplads og en kollegielejlighed eller en famil ...

Efterårets medsejladser og skibsbesøg er ved at være på plads

Hos Metal Maritime bliver forårets og efterårets skibsbesøg og me ...

Efterårets medsejladser og skibsbesøg er ved at være på plads

Metal Maritime - 02. juli 2024

'AURA' og 'LUNA' er to nye skibe på programmet for medsejladser og skibsbesøg.

Efterårets medsejladser og skibsbesøg er ved at være på plads

Rejsesekretær Barno Jensen er ved at have planen klar for efterårets medsejladser og skibsbesøg. Det er altid et større puslespil, men brikkerne er efterhånden faldet på plads, og der er blandt andet to nye skibe og et nyt rederi med på programmet.

Af Martin van Dijk

Hos Metal Maritime bliver forårets og efterårets skibsbesøg og medsejladser prioriteret højt, da det giver mulighed for at møde medlemmerne ude hvor deres hverdag foregår. Forårets besøg er vel overstået, og nu er programmet for efteråret ved at være på plads.

Programmet inkluderer langt hen ad vejen de samme skibe som i foråret, da det er på denne måde, vi kan møde flest medlemmer. Der er dog to nye skibe og et helt nyt rederi på programmet, som ikke tidligere har fået besøg. Der er tale om DFDS's 'AURA' og 'LUNA', som sejler på henholdsvis Kiel - Klaipeda og Karlshamn - Klaipeda ruterne, samt rederiet Northern Offshore Service. 

Hele programmet for efteråret kan ses her.

Vi gør dog opmærksom på, at programmet altid er med forbehold for ændringer, og eventuelle ændringer opdateres løbende på siden. 

Skolebesøg

Traditionen tro kommer der også forskellige skolebesøg på programmet, og når datoerne er på plads opdateres det ligeledes på hjemmesiden. Mens det er rejsesekretær Barno Jensen, der tager sig af langt de fleste skibsbesøg og medsejladser, så vil faglige konsulenter Per Gravgaard og Caspar Mose formentlig være at finde ude på skolerne, ligesom Caspar Mose jævnligt besøger Royal Arctic Lines skibe, når de er i havn i Danmark, mens Per Gravgaard arbejder på at få planlagt skibsbesøg hos Cadeler.