Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

OK23 opdateringer på hjemmesiden

Der forhandles stadig særoverenskomster på plads, og den seneste ...

Markant udvidelse af High Risk område

Situationen i og omkring Adenbugten og Røde Havet har desværre ik ...

Flere OK-aftaler indgået og møder planlagt

Metal Maritime - 12. maj 2023

Flere OK-aftaler indgået og møder planlagt

Der er stadig fuld gang i overenskomstforhandlingerne, og i løbet af de sidste tre uger er der indgået aftaler, som løbende er offentliggjort på medlemssiden. Her følger en opdatering på, hvad der er sket, og hvilke møder der, i skrivende stund, er planlagt.

Af Martin van Dijk

I slutningen af april blev de sidste hovedoverenskomster forhandlet på plads mellem Metal Maritime og Danske Rederier, da der blev opnået enighed omkring fornyelse af officershovedoverenskomsterne i henholdsvis Danske Rederier afdeling B og Danske Rederier afdeling D. På begge områder gør det sig gældende, at fornyelserne er i tråd med Transportforliget og de øvrige forlig på søfartsområdet. 

Overenskomst med Horesta

Overenskomsten mellem Metal Maritime og Horesta for chefkokke og catering på mobile havanlæg er som den første 2023-overenskomst nu lagt på CO-sea.dk under fanebladet overenskomster. Overenskomsten, som er gældende for ansatte i Aramark, er desuden sendt til tryk, og kan rekvireres ved forespørgsel. Overenskomsten kan ses her.

Særoverenskomster

Med alle hovedoverenskomsterne på plads er det tid til at forhandle diverse særoverenskomster med de enkelte rederier. En proces der er i fuld gang, og der har allerede været forhandlinger omkring en særoverenskomst for menig med både Fjord Line og DFDS. Aftalen med DFDS er på plads og fornyelsesprotokollatet kan snarest læses på medlemssiden, som kræver login. Helt så langt er vi ikke i forløbet med Fjord Line, hvor vi afventer flere forhandlinger, før vi kan nå til enighed. Der er desuden indgået en aftale om fornyelse af fællesoverenskomsten for skibsassistenter i Esvagt, aftalen er indgået mellem Metal Maritime, 3F Sømændene og Esvagt.
I løbet af maj måned er der indtil videre planlagt forhandlingsmøder om særoverenskomst for officerer i henholdsvis Cadeler og Esvagt.