Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Nye opdateringer og særoverenskomster

På medlemssiden er der nyt vedrørende fornyelse af særoverenskoms ...

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Flot Transportforlig danner rammerne for OK-forhandlingerne for søfarten

Metal Maritime - 03. marts 2023

Flot Transportforlig danner rammerne for OK-forhandlingerne for søfarten

Transportforliget er nu på plads, og dermed kan de reelle overenskomstforhandlinger for marts overenskomsterne i Metal Maritime nu gå i gang.

 "Resultatet i Transportforliget skaber nogle rigtig, rigtig gode rammer for de forhandlinger om fornyelse af de meniges overenskomster , vi nu skal i gang med på det maritime område," sådan siger Ole Philipsen, formand for Metal Maritime, efter præsentationen af Transportforliget, og han fortsætter:
"Der har i forløbet op til overenskomstforhandlingerne været meget stor fokus på lønstigninger, og de stigninger der er præsenteret i Transportforliget, er de største, jeg kan huske. Vi begynder forhandlingerne for fornyelsen af de meniges hovedoverenskomster tirsdag i næste uge på dette grundlag," siger han. 
 

Transportforliget  viser vejen

Transportforliget er traditionelt retningsgivende for OK-forhandlingerne inden for søfarten. Med Transportforliget på plads går Metal Maritime i næste uge i gang med de reelle overenskomstforhandlinger. I første omgang for skibsassistenter/skibsmekanikere og menige i catering, hvilket betyder forhandlingsmøder med Danske Rederier og Færgerederierne. Ved de enkelte forhandlinger deltager Metal Maritimes tillidsrepræsentanter for de respektive områder samt forhandlere fra faglig afdeling. Når hovedoverenskomsterne er forhandlet på plads, skal vi i gang med de mange særoverenskomster, der også skal fornyes.

 

De kommende OK-opgaver for Metal Maritime

20 hovedoverenskomster
113 særoverenskomster
6 Dansk Metal offshore-overenskomster
1 Ø-færge overenskomst

 

Følg OK-forløbet

På ”Medlemssiden” informerer vi løbende om forhandlingerne og resultaterne, efterhånden som de kommer ind. ”Medlemssiden” kræver login – find siden her.