Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Fjord Line lukker rute

Fjord Line har sejlet på ruten Sandefjord - Strømstad med 'MS OSL ...

Gratis adgang til landskamp

Metal Maritime - 03. februar 2023

Som medlem af Dansk Metal, er der mulighed for at komme gratis til ishockeylandskamp, når Danmark møder Frankrig samt Norge eller Østrig. Billedet er fra en tidligere kamp imod Finland. Foto: Danmarks Ishockey Union

Gratis adgang til landskamp

Fredag den 10. februar og lørdag den 11.februar kan du som medlem af Dansk Metal komme gratis til ishockeylandskampe i henholdsvis Hørsholm og Rødovre.

Af Martin van Dijk

Dansk Metal er hovedsponsor for det danske ishockeylandshold og den nationale ishockeyliga. Derfor kan du som medlem af Dansk Metal fredag 10. februar og lørdag 11. februar komme gratis til landskamp og se ishockey i absolut verdensklasse. Danmark har således siden 2003 været en del af de 16 bedste ishockeynationer i verden og en del af i A-gruppen. Her finder man også Frankrig, Norge og Østrig, som er de mulige modstandere i de to kampe, og som alle er en del af VM senere på året.
Som medlem af Dansk Metal kan du få helt op til fire billetter til henholdsvis Danmark - Frankrig den 10. februar i Hørsholm og Danmark - Norge/Østrig i Rødovre den 11. februar. Begge kampe spilles klokken 19.00. Du kan finde mere information og bestille dine billetter nedenfor.

Danmark - Frankrig

Danmark - Norge/Østrig 

Metal Ligaen

Dansk Metal er ligeledes hovedsponsor for den nationale ishockeyliga, og du kan som medlem af Dansk Metal få gratis billetter til kampene i grundspillet til dig selv og en ledsager, samt 30 procent i rabat, når der er slutspilskampe. Hvis du gerne vil ind og se en kamp i Aalborg, Odense, Herning eller et andet sted, så skal billetterne bestilles direkte på klubbens egen hjemmeside. Du kan læse mere om, hvordan du bestiller dine billetter til kampene i Metal Ligaen her